Εκτύπωση  Αποστολή < Η τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος >             
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
 Ανακύκλωση
 Διαχείριση Αποβλήτων
 Οικολογική Δόμηση
 Αποκατάσταση Περιβάλλοντος
 Εξοικονόμηση Ενέργειας
 Εναλλακτικές Τεχνολογίες
 Θέσεις
 Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
H ΥΔΑΤΩΡ στην έκθεση VERDE.TEC 2019
 Η εταιρεία Υδάτωρ, πιστή στο όραμα της, θα παρουσιάσει το καινοτόμο προϊόν SOURCE για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Πρεμιέρα στην Αθήνα στην 3η Έκθεση «VERDE.TEC 2019» του προϊόντος SOURCE της Υδάτωρ. Η πρωτοπόρος ευρεσιτεχνία της αμερικάνικης εταιρείας ZERO MASS WATER, η οποία έχει ήδη εγκατασταθεί με επιτυχία σε 15 χώρες και στις 5 ηπείρους, παράγει υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια και τον ατμοσφαιρικό αέρα.

Τα προϊόντα SOURCE αποτελούν αυτόνομα συστήματα τα οποία συλλέγουν την υγρασία του ατμοσφαιρικού αέρα και μέσω απλών διεργασιών παρέχουν στους χρήστες άμεσα, εύγευστο και ποιοτικά άρτιο πόσιμο νερό. Το SOURCE τροφοδοτείται αποκλειστικά από την ενέργεια του ήλιου.

Συγκεκριμένα, μέσω αεραγωγών το σύστημα συλλέγει τον ατμοσφαιρικό αέρα και οι υδρατμοί που περιέχει προσροφώνται μέσω ειδικών υδροσκοπικών υλικών. Στην συνέχεια με τη θερμότητα που παρέχει ο ήλιος οι προσροφημένοι υδρατμοί υγροποιούνται και συλλέγονται σε ενσωματωμένο συλλεκτήρα (μέγιστo όγκος αποθήκευσης 30 λίτρα). Κατά το στάδιο αυτό το συλλεγόμενο νερό εμπλουτίζεται με μεταλλικά στοιχεία, βελτιστοποιώντας τα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά του, καθιστώντας το ιδανικό για πόση. Πριν την τελική διάθεση του, εισέρχεται σε επιπρόσθετο φίλτρο για μέγιστο έλεγχο της ποιότητάς του. Το σύστημα SOURCE μπορεί να συνδεθεί υδραυλικά στην υπάρχουσα εγκατάσταση ή να λειτουργήσει ως αυτόνομη πηγή νερού σε ξεχωριστό δίκτυο.

Η εταιρεία ZERO MASS WATER ακολουθώντας της σύγχρονες τάσεις στη διαχείριση του νερού, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του SOURCE να ελέγχουν ευκολά και γρήγορα, την ποσότητα και την ποιότητα των υδατικών τους αποθεμάτων, μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω τη εφαρμογής SOURCE.

Ένα αυτόνομο και απόλυτα ανανεώσιμο προϊόν, με προσιτό κόστος εγκατάστασης και συντήρησης, ξεπερνά όλα τα προβλήματα των συμβατικών πηγών και καλύπτει τις ανάγκες το καταναλωτών σε πόσιμο νερό αφήνοντας μηδικό οικολογικό αποτύπωμα.

Στο περίπτερο της εταιρείας Υδάτωρ θα εκτεθούν στο κοινό τα καινοτόμα Hydropanel SOURCE και θα δοθεί περαιτέρω πληροφόρηση των τεχνικών χαρακτηριστικών καθώς και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ενδιαφερόμενο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Υδάτωρ δραστηριοποιείται στο κλάδο της διαχείρισης νερού και λυμάτων από το 1969, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες ενεργειακά αποδοτικές και με το μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Επίσης, η Υδάτωρ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Xylem, κορυφαίας εταιρείας στην τεχνολογία νερού στην παγκόσμια αγορά, με τα ευρέως αναγνωρισμένα προϊοντα, FLYGT-LOWARA- GODWIN-SANITAIRE-WEDECO.
 
 Επικαιρότητα
GreenTech Challenge by ESU NTUA #2
Με όραμα τα «Έξυπνα» και ενεργειακά αυτόνομα νησιά
Παρατείνεται η υποβολή προτάσεων για τα “Greek Green Awards 2019”
Νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Συζήτηση στη Βουλή
Πρόγραμμα LIFE θα καθαρίσει την ατμόσφαιρα
HELMEPA: Αποχαιρετισμός στη Νίκη Γουλανδρή
Συνεργασία για τις κατολισθήσεις
Δεκατρία νέα έργα HORIZON 2020 για το ΚΑΠΕ
Κτηματολόγιο: Σειρά έχουν η Αχαΐα, Εύβοια και Ηλεία
ΔΕΣΦΑ: Ομαλή η τροφοδοσία της ελληνικής αγοράς
Παρακολούθηση ατμόσφαιρας σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα και Ελευσίνα
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook