Εκτύπωση  Αποστολή < Η τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος >             
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
 Ανακύκλωση
 Διαχείριση Αποβλήτων
 Οικολογική Δόμηση
 Αποκατάσταση Περιβάλλοντος
 Εξοικονόμηση Ενέργειας
 Εναλλακτικές Τεχνολογίες
 Θέσεις
Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Ατζέντα
 


Το Ecotec παρουσιάζει μερικές από τις πιο σημαντικές εκθέσεις, συνεδριακά γεγονότα στον χώρο των πράσινων τεχνολογιών, σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Οι διεθνείς εξελίξεις στην ανακύκλωση, την διαχείριση απορριμμάτων, την διαχείριση νερού, την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και την οικολογική δόμηση παρουσιάζονται μέσα από την συμμετοχή στις εκθέσεις, στα φόρουμ συζήτησης, τις παρουσιάσεις, τις ημερίδες καθώς και στα σεμινάρια που διοργανώνονται κατά την διάρκεια των εκθέσεων.

30 Μαίου-3 Ιουνίου 2016
IFAT 2016
Εκθεση
Αντικείμενο: Συμπληρώνοντας τα 50 χρόνια της διοργάνωσης της, προσφέρει κάθε πληροφορία για την παγκόσμια βιομηχανία των τεχνολογιών περιβάλλοντος. Κυρίως, από τον τομέα της διαχείρισης του νερού, της ανακύκλωσης και των υπηρεσιών της καθαριότητας των δήμων.
Τόπος: Messe, Μόναχο-Γερμανία
Site: www.ifat.de
10-12 Ιουνίου 2016
SOLAR AFRICA
Εκθεση
Αντικείμενο: Τεχνολογίες του ήλιου και επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών στην Μαύρη Ήπειρο . Μεγάλο το ενδιαφέρον αρκετών χωρών της Αφρικής όσο και εταιρειών από την Ευρώπη και την Ασία για συνεργασία σε φωτοβολταικά πάρκα.
Τόπος: Ναϊρόμπι, Κένυα
Site:www.expogr.com/solarafrica/

13-16 Ιουνίου 2016
WHEC 2016
Συνέδριο -Έκθεση:
Αντικείμενο: Η παγκόσμια κοινότητα του υδρογόνου και των κυψελών καυσίμων θα συναντηθεί στην 21η έκδοση της διοργάνωσης συζητώντας και προβάλλοντας όλα τα σημαντικά γεγονότα και τις εφαρμογές της οικονομίας του καυσίμου του μέλλοντος.

Τόπος: Σαραγόσα-Ισπανία
Site:www.whec2016.com/

14-17 Ιουνίου 2016
GENERA 2016
Συνέδριο: Έκθεση
Αντικείμενο: Διεθνής έκθεση για την ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Επαγγελματικά σεμινάρια προσφέρονται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Στην προηγούμενη έκθεση πάνω συμμετείχαν πάνω από 256 εταιρείες , με 10.406 επαγγελματίες από 45 χώρες.
Τόπος :Μαδρίτη, Ισπανία
Site:http://www.ifema.es/genera_01

20-24 Ιουνίου 2016
EU PVSEC 2016
Αντικείμενο: Καλύπτει όλο το φάσμα της αλυσίδας των φωτοβολταϊκών, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας και της ανάπτυξης των τεχνολογιών όπως επίσης και των εφαρμογών. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου επικεντρώνεται στις πλέον πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις που σχετίζονται με την αγορά.
Τόπος: ICM International Congress Center,Μόναχο-Γερμανία
Site:www.photovoltaic-conference.com

22-24 Ιουνίου 2016
Intersolar Europe
Εκθεση
Αντικείμενο: Σε 66.000 τ.μ η διεθνής έκθεση για τα φωτοβολταικά συστήματα, τις μπαταρίες και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, γιορτάζει τα 25α γενέθλια της με καινοτομίες και λύσεις για την «έξυπνη» ενέργεια και τις ΑΠΕ.
Τόπος: Μόναχο, Γερμανία

23-25 Ιουνίου 2016
CYPRUS 2016
Αντικείμενο: Το τέταρτο ετήσιο διεθνές συνέδριο για την βιώσιμη διαχείριση αποβλήτων. Θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες εξελίξεις σε μια διοργάνωση του ΕΜΠ, του κυπριακού Πανεπιστημίου Τεχνολογίας, του Τμήματος Περιβάλλοντος της Κύπρου και των πανεπιστημίων της Βερόνα και της Κομποστέλα.
Τόπος: Λεμεσός, Κύπρος
Site: www.cyprus2016.uest.gr/

21-23 Ιουνίου 2016
Power Gen Europe 2016
Έκθεση
Αντικείμενο: Με τους κορυφαίους προμηθευτές, υπεργολάβους, τους παρόχους υπηρεσιών και τους τελικούς χρήστες σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, θα διεξαχθεί η επόμενη έκδοση της καταξιωμένης έκθεσης που προσφέρει σημαντική ενημέρωση και στα συνεδριακά events.
Τόπος: Μιλάνο, Ιταλία
Site:www.powergeneurope.com

28-30 Ιουνίου 2016
CEB 2016
Εκθεση-Συνέδριο
Αντικείμενο: Έκθεση και συνέδριο για ενεργειακά και αποδοτικά κτίρια, την βιομηχανική απόδοση, την διαχείριση ενέργειας και την συμπαραγωγή. Στην 9η έκδοση θα αναφερθούν οι τεχνολογίες και τα έργα της έξυπνης ενέργειας στην Γερμανία.
Τόπος:Καρλσρούη, Γερμανία
Site: www.cep-expo.de/

2-7 Ιουλίου 2016
Nanotexnology 16
Συνέδριο
Αντικείμενο: Το 9ο Συμπόσιο για τα Εύκαμπτα Οργανικά Ηλεκτρονικά που προωθεί την επιστημονική έρευνα στα νανοϋλικά, τις διαδικασίες παραγωγής τους, αλλά και τις συσκευές και τις εφαρμογές τους.
Τόπος: Θεσσαλονίκη
Site: www.nanotexnology.com/

12-14 Ιουλίου 2016
INTERSOLAR NORTH AMERICA 2016
Συνέδριο: Έκθεση
Η Intersolar North America, που απευθύνεται στην αγορά της Βορείου Αμερικής, θα παρουσιάσει δύο περίπτερα στη φετινή εκδήλωση που αναδεικνύουν καινοτόμες (start up) και μικρομεσαίες εταιρείες.
Τόπος : Σαν Φραντζίσκο, ΗΠΑ
Site:www.intersolar.us/en/for-exhibitors.html/

7-9 Σεπτεμβρίου 2016
World Smart Energy Week
Εκθεση-Συνέδριο
Αντικείμενο: Εκθεσιακό γεγονός με μεγάλης κλίμακας B-to-B τμήμα και συνέδριο που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων κα των τεχνολογιών αιχμής από διαφορετικές ενεργειακές βιομηχανίες. Υδρογόνο, φωτοβολταικά, ηλιοθερμικά και αιολική ενέργεια, βιομάζα, μικροδίκτυα κ.α αποτελούν τμήματα της έκθεσης.
Τόπος:Οσάκα, Ιαπωνία
Site:www.wsew.jp/en/

27-30 Σεπτεμβρίου 2016
CRETE 2016
Συνέδριο
Αντικείμενο: Είναι η 5η διοργάνωση η οποία θα εστιάσει και πάλι στις καινοτόμες πτυχές της διαχείρισης των επικίνδυνων αποβλήτων, θα παρουσιαστούν νέες τεχνολογίες και case studies ενώ θα προωθηθεί η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των διαφόρων χωρών αναφορικά με κοινωνικές και δημοσιονομικές ισορροπίες.
Τόπος: Χανιά, Ελλάδα.
Site: http://www.hwm-conferences.tuc.gr/
 
 Ατζέντα
Ημερίδα ΚΕΔΕ για Γεωθερμία
ΕΕΔΣΑ: Συμμετοχή στο 1ο Forum Κυκλικής Οικονομίας
Υψώνεται η σημαία των Οικολογικών Σχολείων
Εκδήλωση για τα Προγράμματα LIFE
Let´s do it Greece": Μαθητική συμμαχία για όλη την Ελλάδα
Λέμε «ΝΑΙ» στο θαλάσσιο τουρισμό: Το φόρουμ στην έκθεση Posidonia Sea Tourism
Έρευνα για το αλουμίνιο στην Ελλάδα
TEE: Για ένα «πιο πράσινο» χωροταξικό
ΚΑΠΕ: Η ποιότητα Ενεργειακών Υπηρεσιών στο προσκήνιο
Εκδήλωση για τη βιώσιμη ανάπτυξη σε τουριστικές περιοχές: Δηλώστε συμμετοχή
To ICC στο Ναιρόμπι μέσω Παρισιού
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook