Εκτύπωση  Αποστολή < Η τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος >             
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
 Ανακύκλωση
 Διαχείριση Αποβλήτων
 Οικολογική Δόμηση
 Αποκατάσταση Περιβάλλοντος
 Εξοικονόμηση Ενέργειας
 Εναλλακτικές Τεχνολογίες
Θέσεις
 Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Κάντε το επόμενο βήμα… Κάντε Restart!
 


Μία είναι η λέξη που πρέπει να τριβελίζει το μυαλό μας στην ανατολή του 2016. Είναι αγγλική αλλά είναι επίκαιρη και σηματοδοτεί το τέλος όσων μας έχουν ταλαιπωρήσει την τελευταία εξαετία των Μνημονίων.
RESTART! Αυτή είναι η λέξη που πρέπει να σκεφτόμαστε συνεχώς. Είναι η ανάγκη για την επανεκκίνηση της αγοράς σε κάθε κλάδο και σε κάθε επίπεδο. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος πρέπει να αφήσουμε πίσω καθετί παλιό, κουρασμένο και φθαρμένο.
Η επανεκκίνηση ξεκινά από τις επιχειρήσεις και από το εσωτερικό περιβάλλον τους. Ήρθε η ώρα που θα σταματήσουμε να κουνάμε το κεφάλι με συμπόνοια ή συμπάθεια σε όσους μας λένε «Δεν γίνεται». Όλα γίνονται,, αρκεί να ακολουθηθεί συγκεκριμένος τρόπος, οργανωμένα και νοικοκυρεμένα. Όποιος νομίζει πως «δεν γίνεται», μπορεί να κάνει πέρα για να προχωρήσουν η κοινωνία, η Οικονομία και η αγορά στο επόμενο βήμα.
RESTART σημαίνει ότι διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους σΆ αυτές. Δεν χρειάζονται μαθητευόμενοι μάγοι ή προφήτες. Χρειάζονται επαγγελματίες που θα εκπονήσουν ρεαλιστικές προτάσεις και σχέδια για νέες επενδύσεις, δημιουργία σταθερού μειωμένου φορολογικού καθεστώτος και μελέτη εκχώρησης κινήτρων σε όσους δεν έχουν αποσβέσει επενδύσεις στις τεχνολογίες περιβάλλοντος για έργα που έχουν ολοκληρωθεί ήδη από το 2008.
Οι σκέψεις αυτές δεν απασχολούν μόνο όσους δίνουμε αγώνα αρχών μέσα στα περιοδικά της «Τεχνοεκδοτικής / Τ-Press», αλλά και στελέχη της αγοράς που κατανοούν την ανάγκη επανεκκίνησης της αγοράς. Αυτός είναι ο λόγος που πήραμε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία και προχωρούμε χωρίς καθυστερήσεις, διοργανώνοντας την διεθνή έκθεση “Elec.Tec” για το Ηλεκτρολογικό Υλικό και τον Φωτισμό.
Δεν είναι δυνατόν σε μια τέτοια εποχή να αλλάζουν τα δεδομένα σε σημαντικούς κλάδους -όπως είναι αυτός των παρόχων ενέργειας- και να μην γίνεται γιορτή στην αγορά. Δεν είναι πρέπον να διαπρέπουν ελληνικές επιχειρήσεις που αναπτύσσουν και κατασκευάζουν στη χώρα μας, κρατώντας ζωντανές θέσεις εργασίας, ηλεκτρολογικό υλικό και προϊόντα χωρίς να τυγχάνουν της αρμόζουσας τιμής.
Αυτό θα κάνουμε στην “Elec.Tec” από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016. Τιμούμε και προβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας τα πρόσωπα της αγοράς, δίνουμε φωνή στους φορείς των κλάδων, προσκαλούμε τους εκπροσώπους της Πολιτείας να μάθουν από πρώτο χέρι πώς πρέπει να γίνει η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
RESTART σημαίνει ότι παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας σε αυτόν τον αγώνα που έχει πατριωτικά χαρακτηριστικά.
Η επανεκκίνηση της Οικονομίας αφορά όλους μας και απΆ αυτήν εξαρτάται το μέλλον και η υπόστασή μας, χωρίς ψέματα και πολλά λόγια.
Βούλα Μουρτά
 
 Θέσεις
Η έρευνα, οι τεχνολογίες περιβάλλοντος και η χρησιμότητα της “Verde.Tec”
Tο “new deal” της οικονομίας και η προετοιμασία της “Verde.Tec”
Editorial Μαϊου 2010
Editorial Φεβρουαρίου 2010
Editorial Δεκεμβρίου 2009
Editorial Νοεμβρίου 2009
Editorial Οκτωβρίου 2009
Editorial Σεπτεμβρίου 2009
Editorial Ιουλίου-Αυγούστου 2009
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook