Εκτύπωση  Αποστολή < Η τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος >             
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
 Ανακύκλωση
 Διαχείριση Αποβλήτων
 Οικολογική Δόμηση
 Αποκατάσταση Περιβάλλοντος
 Εξοικονόμηση Ενέργειας
 Εναλλακτικές Τεχνολογίες
Θέσεις
 Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Tο “new deal” της οικονομίας και η προετοιμασία της “Verde.Tec”
 


Με τη διοργάνωση της διεθνούς εκθέσεως “Elec.Tec” κάναμε ένα σημαντικό βήμα.

Ύστερα από αρκετό καιρό, η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» επέστρεψε δυναμικά στη διοργάνωση εκθέσεων με απαίτηση της αγοράς. Ήρθε για να μείνει και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των επιχειρήσεων, των επιχειρηματιών και των εργαζομένων τους που επιζητούν την εμπειρία, την υπευθυνότητα και την αρωγή συνεργατών οι οποίοι παίρνουν το ρίσκο να κάνουν στοχευμένες ενέργειες προβολής και επικοινωνίας της αγοράς.

Η ταλαιπωρία όλων μας από τις δυσμενείς δημοσιονομικές συνθήκες, δεν επιτρέπουν την πολυτέλεια λαθών ή την αγνόηση όσων ζητούν οι επιχειρηματίες. Η αλήθεια είναι όσοι βρίσκονται στην αγορά επιμένουν να παλεύουν για καλύτερες ημέρες στη χώρα μας. Ούτε όσοι υπόσχονται, ούτε οι άλλοι που μετρούν το «πολιτικό κόστος».

Με αυτή τη διάθεση προχωρούμε στην επόμενη ενέργειά μας, η οποία είναι συνδεδεμένη με το “Ecotec”, αυτό το περιοδικό που έκανε την διαφορά στον ελληνικό και ευρωπαϊκό κλαδικό Τύπο από το 2009, όταν ανέδειξε τη δυναμική της αποκαλούμενης «κυκλικής οικονομίας».

Από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου 2017 έρχεται η νέα διεθνής έκθεση της «Τεχνοεκδοτικής / Τ-Press». Την ονομάσαμε “Verde.Tec” διότι έρχεται να παρουσιάσει Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, Ενέργεια, Καινοτομία και φυσικά Start ups. Θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC, στην Παιανία και φιλοδοξεί να παρουσιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυναμική μιας αγοράς που θα τη χαρακτήριζα «κρυφό χαρτί» για την ανάπτυξη.

Κάποιοι απαισιόδοξοι ίσως σκεφτούν ποιο λόγο ύπαρξης έχει μια τέτοια πρωτοβουλία και πού αποσκοπεί. Η άμεση ανταπόκριση επιχειρηματιών να συμμετάσχουν στη “Verde.Tec” είναι ήδη γεγονός και απάντηση σε κάθε απαισιοδοξία. Τα επιχειρήματα επίσης, είναι δικά τους κι όχι δικά μας.

Η διεθνής έκθεση “Verde.Tec” έρχεται να γίνει δίαυλος διέλευσης από την ύφεση στην ανάπτυξη, ενός κλάδου που μπορεί να προσελκύσει και να δημιουργήσει νέες επενδύσεις, συνέργειες, εξωστρέφεια, εξασφαλίζοντας ακόμα και ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Η υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής δεν είναι μόνο ευθύνη μας για τις επόμενες γενιές αλλά και ένα κρίσιμο διακύβευμα εν όψει κρίσιμων εξελίξεων στον τομέα της Ενέργειας και της Κλιματικής Αλλαγής, αν κι εφ’ όσον έρχεται «το τέλος του πετρελαίου».

Άλλωστε σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί το “Verde.Tec Forum” με εκπροσώπους θεσμικών και επιχειρηματικών φορέων. Φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε μια έκθεση που θα γίνει πεδίο ανταλλαγής απόψεων και αφορμή για να διαμορφωθούν οι συνθήκες για το “new deal” της εθνικής οικονομίας.

Βούλα Μουρτά
 
 Θέσεις
Η έρευνα, οι τεχνολογίες περιβάλλοντος και η χρησιμότητα της “Verde.Tec”
Κάντε το επόμενο βήμα… Κάντε Restart!
Editorial Μαϊου 2010
Editorial Φεβρουαρίου 2010
Editorial Δεκεμβρίου 2009
Editorial Νοεμβρίου 2009
Editorial Οκτωβρίου 2009
Editorial Σεπτεμβρίου 2009
Editorial Ιουλίου-Αυγούστου 2009
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook