Εκτύπωση  Αποστολή < Η τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος >             
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
 Ανακύκλωση
 Διαχείριση Αποβλήτων
 Οικολογική Δόμηση
 Αποκατάσταση Περιβάλλοντος
 Εξοικονόμηση Ενέργειας
 Εναλλακτικές Τεχνολογίες
 Θέσεις
 Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
H επόμενη Intersolar στο Μόναχο τον Ιούνιο του 2018
 Στις 20 – 22 Ιουνίου 2018 θα διεξαχθεί η Διεθνής Έκθεση Ηλιακής Ενέργειας και φωτοβολταικών, Intersolar Europe, μαζί με την ees Europe (electrical energy storage). Στο πλαίσιο της έκθεσης Intersolar Europe πραγματοποιείται κάθε χρόνο και το Intersolar Europe Conference, το οποίο ενημερώνει τους επισκέπτες του για όλες τις εξελίξεις στην αγορά της ενέργειας.

Η Intersolar Europe εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί από την ίδρυσή της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρεμπόρους και φορείς παροχής υπηρεσιών, ενώ η ees Europe παρουσιάζει τομείς, όπως: αποθήκευση ενέργειας, συσσωρευτές, υλικά, εξαρτήματα, ανακύκλωση, διαχείριση και συστήματα μπαταριών, δοκιμές μπαταριών, συστήματα ελέγχου κ.α.

Οι τελευταίες διοργανώσεις Intersolar Europe και ees Europe, που πραγματοποιήθηκαν φέτος, συγκέντρωσαν 9 ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις μεταξύ 1.100 εκθετών από 51 χώρες και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον 40.000 επισκεπτών από 160 χώρες. Πρόκειται για τις επιχειρήσεις: Ecosun Ltd, Inacess SA, Leoch Europe SA, Organic Electronic Technologies (OET), Profilodomi, STEELMAXenergy SA, Survey Digital, SYSTEMS SUNLIGHT SA και Vita Cyprus Limited.

Στο συνέδριο της Intersolar φιλοξενήθηκαν 1.700 ειδικοί του κλάδου από 77 χώρες, σημειώνοντας αύξηση 30% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση.

Η Intersolar είναι μία έκθεση που ξεπερνά τα σύνορα της Ευρώπης και αναπτύσσεται συνεχώς παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, η επόμενη Intersolar North America θα διεξαχθεί στις 11. – 13.07.17 στο Σαν Φραντσίσκο, παράλληλα με την ees North America. Η Intersolar South America θα λάβει χώρα στις 22. – 24.08.17 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, παράλληλα με την ees South America. Η επόμενη Intersolar Middle East θα πραγματοποιηθεί στις 26. – 27.09.17 στο Ντουμπάι και η επόμενη Intersolar India θα διεξαχθεί στις 05. – 07.12.17 στο Μουμπάι, παράλληλα με την ees India.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.intersolarglobal.com και την ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr ή να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Solar Promotion GmbH στην Ελλάδα και Κύπρο.
 
 Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας / Ήλιος
UTECO ABEE: Επέκταση συνεργασίας με την ισπανική POWER ELECTRONICS S.L.
Ο ΣΠΕΦ χορηγός στον «Προμηθέα» του ΕΜΠ
Αγώνας ηλιακών αυτοκινήτων
Διαβούλευση για ΜΜΑΕΙ
Νέο ΔΣ στον ΣΕΦ
Προτάσεις ΣΠΕΦ για το άρθρο 72
Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΕΦ
ΣΠΕΦ: Αρχαιρεσίες και Ετήσια Γενική Συνέλευση
ΣΠΕΦ: Τακτική Γ.Σ. και εκλογές
Επιτυχία ΚΑΠΕ το έργο στην Αλγερία
ΣΕΦ για απόφαση ΡΑΕ
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook