Εκτύπωση  Αποστολή < Η τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος >             
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
 Ανακύκλωση
 Διαχείριση Αποβλήτων
 Οικολογική Δόμηση
 Αποκατάσταση Περιβάλλοντος
 Εξοικονόμηση Ενέργειας
 Εναλλακτικές Τεχνολογίες
 Θέσεις
Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Ατζέντα
 Το Ecotec παρουσιάζει σημαντικές εκθέσεις και συνεδριακά γεγονότα στο χώρο των πράσινων τεχνολογιών, σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Οι διεθνείς εξελίξεις στην ανακύκλωση, τη διαχείριση απορριμμάτων, τη διαχείριση νερού, την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και την οικολογική δόμηση παρουσιάζονται μέσα από τη συμμετοχή στις εκθέσεις, στα φόρα συζήτησης, στις παρουσιάσεις, στις ημερίδες, καθώς και στα σεμινάρια που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια των εκθέσεων.

11 - 13 Σεπτεμβρίου 2017

FUTURE CITIES

Έκθεση - Συνέδριο

Αντικείμενο: Συγκεντρώνει τις πιο καινοτόμες και σημαντικές εταιρείες, τεχνολογίες αιχμής και τα πιο καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτει η αειφόρος ανάπτυξη.
Τόπος: Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα

Site: www.cityscapeglobal.com/

12 - 14 Σεπτεμβρίου 2017

RWM

Έκθεση - Συνέδριο

Αντικείμενο: Διεθνής διοργάνωση για την αποδοτικότητα των πόρων και τη βιομηχανία διαχείρισης αποβλήτων, με 750 κορυφαίους εκθέτες από πέντε τομείς: «Ανακυκλωτές και επανεπεξεργαστές», «Επαγγελματικές υπηρεσίες», «Παραγωγή ενέργειας από απόβλητα», «Διαχείριση» και «Logistics, εξοπλισμός και μηχανήματα».

Τόπος: Μπέρμιγχαμ, Μεγ. Βρετανία

Site: www.rwmexhibition.com/

14 - 15 Δεκεμβρίου 2017

HSWMA INTERNATIONAL CONFERENCE

Συνέδριο

Αντικείμενο: Διεθνής διημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) με θέμα τη διαχείριση στερεών αποβλήτων και τη συμβολή της στην κυκλική οικονομία, για μια πορεία από τους ΧΑΔΑ και τους ΧΥΤΑ προς μια οικονομία μηδενικών αποβλήτων.

Τόπος: Αθήνα

Site: www.eedsa.gr

1 - 5 Οκτωβρίου 2017

18th ERSCP

Συνέδριο

Αντικείμενο: Αποτελεί διοργάνωση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εστιάζει σε κατηγορίες όπως είναι: «Κυκλική οικονομία», «Μηδενική διαχείριση αποβλήτων», «Οικοκαινοτομία», «Οικολογικός σχεδιασμός / σχεδιασμός για βιώσιμη ανάπτυξη», «Οικολογική αποδοτικότητα», «Βιώσιμες / έξυπνες πόλεις» κτλ.

Τόπος: Σκιάθος

Site: erscp2017.eu/

9 - 11 Οκτωβρίου 2017

E-Mobility Solutions

Συνέδριο

Αντικείμενο: Οι τάσεις ανάπτυξης και τα τρέχοντα ερευνητικά προγράμματα για την ηλεκτροκίνηση και τη βιομηχανία. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται η ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων στον τομέα της καινοτόμας κινητικότητας.

Τόπος: Στουττγάρδη, Γερμανία

Site: www.world-of-energy-solutions.de/

7-10 Νοεμβρίου 2017

Ecomondo

Έκθεση

Αντικείμενο: Η 21η διεθνής έκθεση για την ανάκτηση υλικών κι ενέργειας. Η βιώσιμη ανάπτυξη και η κυκλική οικονομία είναι το σημείο αναφοράς σε όλους τους τομείς της έκθεσης, που έχει καθιερωθεί ως ένα σημαντικό γεγονός στην ανακύκλωση και την πράσινη ενέργεια.

Τόπος: Ρίμινι-Ιταλία

Site: en.ecomondo.com/

28 - 30 Νοεμβρίου 2017

Wind Europe

Έκθεση - Συνέδριο

Αντικείμενο: Η παγκόσμια βιομηχανία αιολικής ενέργειας θα συναντηθεί στη διοργάνωση του Άμστερνταμ όπου θα παρουσιαστούν όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις: Θέματα αγοράς, τεχνολογία στροβίλων, αλυσίδα εφοδιασμού, logistics, ενσωμάτωση της αιολικής ενέργειας στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, περιβαλλοντικές επιπτώσεις και κοινωνική αποδοχή, χρηματοδότηση κ.ά.

Τόπος: Άμστερνταμ, Ολλανδία

Site: windeurope.org/confex2017/

16-19 Ιανουαρίου 2018

IERC 2018

Συνέδριο

Αντικείμενο: Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της βιομηχανίας ανακύκλωσης. Το συνέδριο θα συγκεντρώσει πάνω από 500 διεθνείς παραγωγούς, ανακυκλωτές, κατασκευαστές εξοπλισμού, ενώσεις ανακύκλωσης, φορείς τυποποίησης, εκπροσώπους ΜΚΟ, ρυθμιστικές αρχές και πολλούς άλλους ειδικούς

Τόπος: Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας

Site: www.icm.ch/ierc-2018

23 - 26 Φεβρουαρίου 2018

Elec.tec

Έκθεση

Αντικείμενο: Για μια φορά ακόμα, η αγορά ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού είναι έτοιμη να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει στην ελληνική αγορά, μέσα από μια διοργάνωση που υπογράφει η «Τεχνοεκδοτική / Τ- Press», με εμπειρία από το 1991 σε εκθέσεις και συνέδρια υψηλού κύρους με προστιθέμενη αξία.

Τόπος: MEC Παιανίας

Site: www.elec-tec.gr/

2-4 Μαρτίου 2018

Verde.tec - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος

Έκθεση

Αντικείμενο: Οι πράσινες τεχνολογίες στην Ελλάδα, καθώς και οι καινοτομίες, οι υπηρεσίες και οι εξοπλισμοί που αφορούν τις εφαρμογές και τις βασικές αρχές της κυκλικής οικονομίας. Πρόκειται για τη μοναδική έκθεση στο είδος της, με παράλληλο συνεδριακό γεγονός το Verde.tec Forum.

Τόπος: MEC Παιανίας, Αττική

Site: www.verde-tec.gr/

20-22 Ιουνίου 2018
Intersolar Europe

Έκθεση

Αντικείμενο: Εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας, με τομείς που αφορούν αποθήκευση ενέργειας, συσσωρευτές, υλικά, εξαρτήματα, ανακύκλωση, διαχείριση και συστήματα μπαταριών, δοκιμές μπαταριών, συστήματα ελέγχου κ.ά. Παράλληλα διοργανώνεται και το αντίστοιχο συνέδριο.

Site:www.intersolar.de
 
 Ατζέντα
Ημερίδα ΚΕΔΕ για Γεωθερμία
ΕΕΔΣΑ: Συμμετοχή στο 1ο Forum Κυκλικής Οικονομίας
Υψώνεται η σημαία των Οικολογικών Σχολείων
Εκδήλωση για τα Προγράμματα LIFE
Let´s do it Greece": Μαθητική συμμαχία για όλη την Ελλάδα
Λέμε «ΝΑΙ» στο θαλάσσιο τουρισμό: Το φόρουμ στην έκθεση Posidonia Sea Tourism
Έρευνα για το αλουμίνιο στην Ελλάδα
TEE: Για ένα «πιο πράσινο» χωροταξικό
ΚΑΠΕ: Η ποιότητα Ενεργειακών Υπηρεσιών στο προσκήνιο
Εκδήλωση για τη βιώσιμη ανάπτυξη σε τουριστικές περιοχές: Δηλώστε συμμετοχή
To ICC στο Ναιρόμπι μέσω Παρισιού
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook