Εκτύπωση  Αποστολή < Η τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος >             
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
 Ανακύκλωση
Διαχείριση Αποβλήτων
 Οικολογική Δόμηση
 Αποκατάσταση Περιβάλλοντος
 Εξοικονόμηση Ενέργειας
 Εναλλακτικές Τεχνολογίες
 Θέσεις
 Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΕΔΣΑ
 Η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) διοργανώνει το 5ο Διεθνές Συνέδριο, στην Αθήνα, με τίτλο: «Η Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων και η Συμβολή της στην Κυκλική Οικονoμία». Το Συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με την International Solid Waste Association (ISWA) και θα διεξαχθεί 14 και 15 Δεκεμβρίου 2017 Στα ιστορικά κτήρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην Οδό Πατησίων. Εως 4 Αυγούστου η υποβολή περίληψης.
Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΕΕΔΣΑ έλαβε την απόφαση να παρατείνει την ημερομηνία υποβολής περίληψης για συμμετοχή στο συνέδριο. Η νέα ημερομηνία υποβολής περίληψης για συμμετοχή στο 5ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΔΣΑ είναι η 4η Αυγούστου 2017.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν μέχρι αυτή την ημερομηνία την περίληψή τους στη γραμματεία του Συνεδρίου. Ηλεκτρονική υποβολή στο [email protected] .

Το Συνέδριο θα εστιάσει στις νέες τεχνολογίες διαχείρισης αποβλήτων, στον Εθνικό και στους Περιφερειακούς σχεδιασμούς διαχείρισης και στα χρηματοδοτικά εργαλεία διαχείρισης αποβλήτων με έμφαση στις πρακτικές της Κυκλικής Οικονομίας. Η επικοινωνία μεταξύ των φορέων (δημόσιων και ιδιωτικών) διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην Ελλάδα καθώς και η σύνδεση μεταξύ εφαρμοσμένης έρευνας και των αντίστοιχων εταιρειών και φορέων αποτελεί επίσης στόχο του Συνεδρίου αυτού.

Η ανακοίνωση της ΕΕΔΣΑ αναφέρει τα εξής:

«Καλούμε όλους τους επιστήμονες, ερευνητές και επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στα παρακάτω ερευνητικά πεδία, να παρουσιάσουν τις εργασίες τους. Παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως την προτίμησή σας για προφορική ή αναρτημένη ανακοίνωση και να υποβάλετε έως τις 04/08/2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] την περίληψη της συμμετοχής σας ως αρχείο *.doc. Οι πλήρεις εργασίες θα πρέπει να έχουν παραδοθεί στην γραμματεία του Συνεδρίου έως τις 15/10/2017.

Οι εργασίες που θα επιλεγούν, θα παρουσιαστούν στο συνέδριο είτε ως προφορικές ανακοινώσεις, είτε ως πόστερ, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και στρογγυλά τραπέζια με βάση την παραπάνω θεματολογία. Όλες οι εργασίες και οι συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης θα δημοσιευτούν στα πρακτικά του συνεδρίου.

Ο κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, καθηγητής ΕΜΠ είναι ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου και ο κ. Αντώνης Παπαδάκης, Ταμίας της ΕΕΔΣΑ, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής.

To Συνέδριο θα διεξαχθεί υπο την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος κι Ενέργειας και της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Χορηγός Επικοινωνίας του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΕΕΔΣΑ είναι το περιοδικό ECOTEC.
 
 Διαχείριση Αποβλήτων
Σύσκεψη δήμου Αθηναίων και Εμπορικού Συλλόγου για τα απορρίμματα
Waste4Think: Περιβαλλοντικό πρόγραμμα με διεθνή αντίκτυπο
O Αν. ΥΠΕΝ στην Ηλεία-Στην αφετηρία το έργο ΣΔΙΤ
Έλεγχος για ΧΑΔΑ και πρόληψη
Τα νέα έργα αποβλήτων στο ΕΣΠΑ 2014-2020
Εγκρίθηκε η Μελέτη για τον ΧΥΤΥ Λάρισας
Προς αποκατάσταση ο ΧΑΔΑ Αφυσσού-Σε εξέλιξη μεγάλο έργο και για άλλους ΧΑΔΑ
Υπόγειοι κάδοι στο Ελληνικό
Όφελος 50.000 ευρώ o ΕΔΣΝΑ
Το γεγονός του 2017 στα απόβλητα
Νέα απορριμματοφόρα στην Αθήνα
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες