Εκτύπωση  Αποστολή < Η τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος >             
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
 Ανακύκλωση
 Διαχείριση Αποβλήτων
 Οικολογική Δόμηση
 Αποκατάσταση Περιβάλλοντος
 Εξοικονόμηση Ενέργειας
 Εναλλακτικές Τεχνολογίες
 Θέσεις
 Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
The Business Booster από την InnoEnergy: Η καινοτομία στην καθαρή ενέργεια.
 Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα διοργανωθεί το Business Booster (TBB), μια εκδήλωση που αποτελεί τον καταλύτη της καινοτομίας στον τομέα της καθαρής ενέργειας στην Ευρώπη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο RAI του Άμστερνταμ στις 25 & 26 Οκτωβρίου 2017 και διοργανώνεται από την InnoEnergy. Το TBB αποτελεί τη μοναδική εκδήλωση η οποία συγκεντρώνει όλους τους φορείς που θα χαράξουν το μέλλον της βιώσιμης ενέργειας, σήμερα. Η πρώτη φάση εγγραφών με προνομιακές τιμές (early bird) θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Το TBB είναι μία μοναδική εκδήλωση στον χώρο της ενέργειας στην Ευρώπη. Συγκεντρώνει και φέρνει σε επαφή πάνω από 160 καινοτόμες startups και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καταξιωμένους οργανισμούς και εταιρείες που αναζητούν νέες καινοτόμες ιδέες και προϊόντα, έναν σημαντικό αριθμό επενδυτών καθώς και φορείς χάραξης πολιτικής - με την φετινή εκδήλωση να εστιάζει στην επιτάχυνση της μετάβασης σε καθαρές μορφές ενέργειας.

Ο Diego Pavia, CEO της InnoEnergy δήλωσε σχετικά: «η επανάσταση της καθαρής ενέργειας στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει, αλλά δεν προχωράει αρκετά γρήγορα. Για να πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας και να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή, πρέπει να κινηθούμε πιο γρήγορα. Είναι απαραίτητο να επιταχύνουμε την ανάπτυξη της καινοτομίας στον τομέα της καθαρής ενέργειας και το TBB είναι η εκδήλωση που μας επιτρέπει να το επιτύχουμε».

Το TBB παρέχει στη βιομηχανία, στους επενδυτές και σε σημαντικούς φορείς του δημόσιου τομέα άμεση πρόσβαση σε επαναστατικές τεχνολογίες και νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Η εκδήλωση είναι ο τόπος συνάντησης και δημιουργίας συνεργασιών των καινοτόμων φορέων της καθαρής ενέργειας, με στόχο να κάνουν τη διαφορά το συντομότερο δυνατόν.

Οι δυνατότητες

Η συμμετοχή στο TBB εξασφαλίζει την δυνατότητα παρακολούθησης πλήθους συνεδριών και workshop, καθώς επίσης και πρόσβαση στην κύρια έκθεση, προσφέροντας εξαιρετικές ευκαιρίες για δικτύωση και νέες συνεργασίες. Στο TBB του 2016 στην Βαρκελώνη, 690 συμμετέχοντες και 149 εκθέτες από 32 χώρες έλαβαν μέρος σε 720 λεπτά δικτύωσης και 420 λεπτά παρουσίασης ιδεών. Φέτος, για πρώτη φορά, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χώρο επιδείξεων, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν “live” τις καινοτομίες.

Η πρώτη φάση εγγραφών με προνομιακές τιμές (early bird) θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε το tbb.innoenergy.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση:

KiNNO Consultants Ltd, HUB της InnoEnergy στην Ελλάδα και την Κύπρο, Γιάννης Γεραγωτέλλης & Πάρης Ράλλης, [email protected] & [email protected]

Σχετικά με την πρωτοβουλία

TBB - The Business Booster – η εκδήλωση της InnoEnergy που συγκεντρώνει όλους τους φορείς που θα χαράξουν το μέλλον της βιώσιμης ενέργειας, σήμερα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Οκτωβρίου 2017 στο Άμστερνταμ και θα συγκεντρώσει περισσότερους από 160 καινοτόμες εταιρείες και startups μαζί με βασικά στελέχη της βιομηχανίας, επενδυτές και σημαντικούς φορείς χάραξης πολιτικής. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την επίτευξη συνεργασιών. Το θέμα του TBB 2017 είναι «επιτάχυνση της καινοτομίας στον τομέα της καθαρής ενέργειας».

Σχετικά με την InnoEnergy

Η InnoEnergy είναι ο κινητήρας καινοτομίας της βιώσιμης ενέργειας σε όλη την Ευρώπη.

Στηρίζει και επενδύει στην καινοτομία σε κάθε στάδιό της – από τις σχολικές τάξεις έως τον καταναλωτή. Με το δίκτυο συνεργατών της φέρνει σε επαφή εφευρέτες και βιομηχανία, απόφοιτους και εργοδότες, ερευνητές και επιχειρηματίες, επιχειρήσεις και αγορές.

Δραστηριοποιείται πάνω σε τρεις βασικούς τομείς της καινοτομίας:

-Στην εκπαίδευση, για τη δημιουργία καταρτισμένου και φιλόδοξου εργατικού δυναμικού που κατανοεί τις απαιτήσεις τις βιωσιμότητας και τις ανάγκες της αγοράς.

-Σε καινοτόμα προγράμματα που συνδέουν ιδέες, εφευρέτες και τη βιομηχανία για την δημιουργία εμπορικά ελκυστικών τεχνολογιών που προσφέρουν πραγματικά αποτελέσματα στους πελάτες.

-Σε Υπηρεσίες Δημιουργίας Επιχειρήσεων για την υποστήριξη επιχειρηματιών και νεοσύστατων εταιριών που επεκτείνουν το ευρωπαϊκό οικοσύστημα ενέργειας με καινοτόμες προσφορές.

Η InnoEnergy ιδρύθηκε το 2010 και υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ).

Σχετικά με την KiNNO Consultants Ltd.

Η εταιρεία KiNNO Ltd (www.kinno.eu), αποτελεί το HUB της InnoEnergy στην Ελλάδα και την Κύπρο προωθώντας και υποστηρίζοντας τις δράσεις και τις υπηρεσίες της. Η KiNNO είναι εταιρεία μεταφοράς τεχνολογίας και διαχείρισης γνώσης που εστιάζει στην Τεχνολογία, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, ενώ παράλληλα δρα ως ενδιάμεσος (intermediary) με σκοπό την προώθηση καινοτομιών στην αγορά. Η KiNNO επιπλέον προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών μεταφοράς τεχνολογίας και αξιοποίησης ερευνητικών αποτελεσμάτων στην αγορά τόσο σε επιχειρήσεις και ιδιώτες όσο και σε οργανισμούς Έρευνας & Τεχνολογίας.
 
 Επικαιρότητα
Φωτορεπορτάζ: Τα βραβεία Green Greek Awards στην Verde tec
Με όραμα τα «Έξυπνα» και ενεργειακά αυτόνομα νησιά
Ξεκινά η πλατφόρμα για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ
Ο Δήμος Ιλίου στη «VERDE.TEC 2018»
Δήμος Αρταίων: Ξεκινούν οι εγγραφές για τον 4ο «Δρόμο του Γιοφυριού»
O ΣΠΑΠ συμμετείχε με στην 2η Διεθνή Έκθεση Verde Tec
ΠΑΣΕΠΠΕ: Ανακοινώθηκαν οι φιναλίστ των βραβείων
Βράβευση μαθητών για το «Μαθαίνω για τα Δάση»
Η διεθνής έκθεση “Elec.Tec” έγινε θεσμός για τον κλάδο
Ευρωπαϊκό Βραβείο Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον για την Πλατφόρμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Followgreen
H ΚΕΔΕ στην έκθεση Verde Tec: Ο Γ. Πατούλης παρέδωσε τα βραβεία Green Greek Awards
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook