Εκτύπωση  Αποστολή < Η τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος >             
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
 Ανακύκλωση
 Διαχείριση Αποβλήτων
 Οικολογική Δόμηση
 Αποκατάσταση Περιβάλλοντος
 Εξοικονόμηση Ενέργειας
 Εναλλακτικές Τεχνολογίες
 Θέσεις
 Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Νέα χρονιά με Ecomobility KAI FREE Mobility
 Με μια ευχή ξεκίνησε η νέα εκστρατεία του Ecocity για το 2017-18, Ecomobility και Free Mobility: Η «Καλή Χρονιά» σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, συνοδεύτηκε από την πρόσκληση να δημιουργηθούν ομάδες μαθητών για να ερευνήσουν τα προβλήματα στην αστική μετακίνηση. Το μήνυμα του Ecocity, στάλθηκε σε όλα τα σημεία της Ελλάδας.

Οι ομάδες των μαθητών, που θα συμμετέχουν από όλη την Ελλάδα θα προετοιμάσουν τις προτάσεις τους για να τις καταθέσουν σε μια ανοιχτή εκδήλωση στις Τοπικές Αρχές και στους Φορείς της πόλης τους.

Στο στόχαστρο θα βρεθούν οι συμπεριφορές μετακίνησης των συμπολιτών τους στη λειτουργία της πόλης, στο περιβάλλον και στον εμποδισμό των πεζών.

Με ειδική εγκύκλιο που έχει στείλει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προς τα Γυμνάσια και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, έγινε η πρόσκληση και η ενημέρωση για τη νέα περίοδο.

Είναι η δέκατη πέμπτη χρονιά για την εκστρατεία ECOMOBILITY και η τέταρτη χρονιά για την εκστρατεία FREE MOBILITY, όπου μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες μαθητών της ΓΆ τάξης Γυμνασίων και ομάδες μαθητών από ΕΕΕΕΚ και Σχολεία Ειδικής Αγωγής, από τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου οι Διευθυντές και καθηγητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχει το Γυμνάσιό τους στην Εκστρατεία, μπορούν να στείλουν την αίτηση συμμετοχής με πολύ απλό τρόπο, είτε ηλεκτρονικά από τον δικτυακό τόπο της εκστρατείας www.ecomobility.gr, είτε με email στη διεύθυνση [email protected], είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στη Γραμματεία της Εκστρατείας.

Οι Εκστρατείες της περιόδου 2017-18 είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν περισσότερα στοιχεία για τις εκστρατείες και αναλυτικές πληροφορίες για τις συμμετοχές των μαθητών στον δικτυακό τόπο www.ecomobility.gr.
 
 Επικαιρότητα
Φωτορεπορτάζ: Τα βραβεία Green Greek Awards στην Verde tec
Με όραμα τα «Έξυπνα» και ενεργειακά αυτόνομα νησιά
Ξεκινά η πλατφόρμα για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ
Ο Δήμος Ιλίου στη «VERDE.TEC 2018»
Δήμος Αρταίων: Ξεκινούν οι εγγραφές για τον 4ο «Δρόμο του Γιοφυριού»
O ΣΠΑΠ συμμετείχε με στην 2η Διεθνή Έκθεση Verde Tec
ΠΑΣΕΠΠΕ: Ανακοινώθηκαν οι φιναλίστ των βραβείων
Βράβευση μαθητών για το «Μαθαίνω για τα Δάση»
Η διεθνής έκθεση “Elec.Tec” έγινε θεσμός για τον κλάδο
Ευρωπαϊκό Βραβείο Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον για την Πλατφόρμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Followgreen
H ΚΕΔΕ στην έκθεση Verde Tec: Ο Γ. Πατούλης παρέδωσε τα βραβεία Green Greek Awards
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook