Εκτύπωση  Αποστολή < Η τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος >             
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
 Ανακύκλωση
Διαχείριση Αποβλήτων
 Οικολογική Δόμηση
 Αποκατάσταση Περιβάλλοντος
 Εξοικονόμηση Ενέργειας
 Εναλλακτικές Τεχνολογίες
 Θέσεις
 Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Γενέθλια για το ΣΜΑ Ευκαρπίας
 Οι εργαζόμενοι μαζί με τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεράνη, έσβησαν το κεράκι για τον ένα χρόνο λειτουργίας του ΣΜΑ. Ένα κομβικό έργο, όπως χαρακτηρίζεται, για την υλοποίηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού στην διαχείριση των απορριμμάτων της Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης. Στην συμβολική κίνηση για να εορταστεί η λειτουργία του έργου, προστίθενται τα οφέλη που αποκομίζει τοπική κοινωνία και αυτοδιοίκηση αλλά και το περιβάλλον.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, το συγκεκριμένο έργο, προστατεύει το περιβάλλον, τη δημόσια υγεία, βελτιώνει την ποιότητα ζωής όλων μας. Πλήρως εναρμονισμένο με όλες τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής νομοθεσίας. «Τα οφέλη ενός τέτοιου έργου δεν είναι απλά μια θεωρητική προσέγγιση» αναφέρει η ανακοίνωση του ΦΟΔΣΑ.

Οι πολίτες δεν θα δουν τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας που πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ να αυξάνονται. Το έργο θα συμβάλλει στην γενικότερη ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας με πολλούς άμεσους και έμμεσους τρόπους.

Η δήλωση

Μιχάλης Γεράνης: Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας

«Χαίρομαι που σήμερα βρισκόμαστε εδώ, απολαμβάνουμε τα οφέλη αυτού κομβικού έργου για την υλοποίηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού στην διαχείριση των απορριμμάτων της Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης».

Ευχαριστίες

Ο κ. Γεράνης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου αλλά και τον Πρώην Πρόεδρο της ΠΕΔ Δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών τον Σίμο Δανιηλίδη που αναγνώρισαν και υποστήριξαν πιστά τον σχεδιασμό και την αναγκαιότητα του έργου.

Επίσης Τον Δήμαρχο Θέρμης τον Θόδωρο Παπαδόπουλο με τη θητεία του ως Αντιπρόεδρος στο σύνδεσμο αλλά και με την εμπειρία των τόσων ετών που εξυπηρετούσε την Θεσσαλονίκη στο χώρο των Ταγαράδων.

Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα που βοήθησε τα μέγιστα στην χρηματοδότηση και τέλος τον Υπουργό και πρώην μέλος των διοικήσεων του Συνδέσμου τον Σωκράτη Φάμελο.
 
 Διαχείριση Αποβλήτων
ΕΣΔΑΚ:192 κομποστοποιητές για χρήση στις σχολικές μονάδες
Ρένα Δούρου: «Ο Περιφερειακός Σχεδιασμός πρέπει να προχωρήσει»
ΕΔΣΝΑ: Για την πιλοτική λειτουργία του ΧΥΤΥ Γραμματικού
O Γ. Πατούλης στην ΟΕΔΑ Φυλής
Γ. Πατούλης: Να μη γίνουμε Νάπολη…
Τα απόβλητα και οι λύσεις στο Μυστρά
ΚΕΔΕ: Στον Μυστρά για τα απόβλητα της Πελοποννήσου
Απάντηση ΕΔΣΝΑ σε δημοσιεύματα
Αγ. Παρασκευή: Ο καφέ κάδος… πάει Λαϊκή Αγορά
Ξεκινά το CirClE2018 στα Χανιά
Ιntrakat: Υπογραφή Σύμβασης για απόβλητα
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook