Εκτύπωση  Αποστολή < Η τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος >             
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
 Ανακύκλωση
Διαχείριση Αποβλήτων
 Οικολογική Δόμηση
 Αποκατάσταση Περιβάλλοντος
 Εξοικονόμηση Ενέργειας
 Εναλλακτικές Τεχνολογίες
 Θέσεις
 Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Κοπή πίτας ΕΕΔΣΑ-ΠΑΣΕΠΠΕ
 Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ), για το νέο έτος 2018, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) και το Συμβούλιο Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων (ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ). Η εκδήλωση στο εστιατόριο GASPAR FOOD & MOOD διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα με πολλές ευχές.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι Εκπρόσωποι των τριών Φορέων ευχήθηκαν το Νέο Έτος να αποφέρει περισσότερα έργα και δράσεις στην κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος, της βιώσιμης ανάπτυξης, της καινοτομίας και της κυκλικής οικονομίας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η Αντιπρόεδρος Ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) κα Αφροδίτη Μπιζά και ο κος Χρήστος Τεντόμας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ κος Γιώργος Πατούλης, η κα Διονυσία Αυγερινοπούλου πρώην βουλευτής και πρ. Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, η κα Φιλλένια Σιδέρη Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, ο κος Φίλιππος Κυρκίτσος, Πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρίας Ανακύκλωσης, η κα Δέσποινα Καλλιδρομίτου Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Γραφείων Μελετών η κα Ρόζυ Χαριτοπούλου Δ/ντρια Εναλλακτικής Διαχείρισης του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, η Διευθύντρια Διαχείρισης Αποβλήτων και Περιβαλλοντικών Πιστοποιήσεων του ΥΠΕΝ κα Αναστασία Αρφανάκου, ο συνεργάτης του Αναπληρωτή ΥΠΕΝ κ. Πέτρος Βαρελίδης καθώς και πληθώρα προσκεκλημένων από το ΥΠΕΝ, από τον πανεπιστημιακό, επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο, μελετητές και στελέχη επιχειρήσεων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης μέλη των ΔΣ και οι εκπρόσωποι των εταιρειών των τριών Φορέων που εκπροσωπήθηκαν στην εκδήλωση.
 
 Διαχείριση Αποβλήτων
Ξεκίνησαν τα έργα κατασκευής της ΜΕΑ Θήβας
Γενέθλια για το ΣΜΑ Ευκαρπίας
Σύσκεψη δήμου Αθηναίων και Εμπορικού Συλλόγου για τα απορρίμματα
Waste4Think: Περιβαλλοντικό πρόγραμμα με διεθνή αντίκτυπο
O Αν. ΥΠΕΝ στην Ηλεία-Στην αφετηρία το έργο ΣΔΙΤ
Έλεγχος για ΧΑΔΑ και πρόληψη
Τα νέα έργα αποβλήτων στο ΕΣΠΑ 2014-2020
Εγκρίθηκε η Μελέτη για τον ΧΥΤΥ Λάρισας
Προς αποκατάσταση ο ΧΑΔΑ Αφυσσού-Σε εξέλιξη μεγάλο έργο και για άλλους ΧΑΔΑ
Υπόγειοι κάδοι στο Ελληνικό
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες