Εκτύπωση  Αποστολή < Η τεχνολογία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος >             
ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
 Ανακύκλωση
Διαχείριση Αποβλήτων
 Οικολογική Δόμηση
 Αποκατάσταση Περιβάλλοντος
 Εξοικονόμηση Ενέργειας
 Εναλλακτικές Τεχνολογίες
 Θέσεις
 Ατζέντα
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Κοπή πίτας ΕΕΔΣΑ-ΠΑΣΕΠΠΕ
 Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ), για το νέο έτος 2018, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) και το Συμβούλιο Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων (ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ). Η εκδήλωση στο εστιατόριο GASPAR FOOD & MOOD διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα με πολλές ευχές.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι Εκπρόσωποι των τριών Φορέων ευχήθηκαν το Νέο Έτος να αποφέρει περισσότερα έργα και δράσεις στην κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος, της βιώσιμης ανάπτυξης, της καινοτομίας και της κυκλικής οικονομίας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η Αντιπρόεδρος Ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) κα Αφροδίτη Μπιζά και ο κος Χρήστος Τεντόμας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ κος Γιώργος Πατούλης, η κα Διονυσία Αυγερινοπούλου πρώην βουλευτής και πρ. Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, η κα Φιλλένια Σιδέρη Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, ο κος Φίλιππος Κυρκίτσος, Πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρίας Ανακύκλωσης, η κα Δέσποινα Καλλιδρομίτου Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Γραφείων Μελετών η κα Ρόζυ Χαριτοπούλου Δ/ντρια Εναλλακτικής Διαχείρισης του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, η Διευθύντρια Διαχείρισης Αποβλήτων και Περιβαλλοντικών Πιστοποιήσεων του ΥΠΕΝ κα Αναστασία Αρφανάκου, ο συνεργάτης του Αναπληρωτή ΥΠΕΝ κ. Πέτρος Βαρελίδης καθώς και πληθώρα προσκεκλημένων από το ΥΠΕΝ, από τον πανεπιστημιακό, επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο, μελετητές και στελέχη επιχειρήσεων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης μέλη των ΔΣ και οι εκπρόσωποι των εταιρειών των τριών Φορέων που εκπροσωπήθηκαν στην εκδήλωση.
 
 Διαχείριση Αποβλήτων
WARM UP DAY | GREENTECH CHALLENGE: Μεγάλη συμμετοχή για την καινοτομία
Τα απόβλητα και οι λύσεις στο Μυστρά
ΚΕΔΕ: Στον Μυστρά για τα απόβλητα της Πελοποννήσου
Απάντηση ΕΔΣΝΑ σε δημοσιεύματα
Αγ. Παρασκευή: Ο καφέ κάδος… πάει Λαϊκή Αγορά
Ξεκινά το CirClE2018 στα Χανιά
Ιntrakat: Υπογραφή Σύμβασης για απόβλητα
ΕΔΣΝΑ: Μονάδα Επεξεργασίας ΒιοΑποβλήτων (ΜΕΒΑ) στο Δήμο Μαρκοπούλου
Το Ηράκλειο Κρήτης στο «WIN – POL»
Δήμος Κηφισιάς: Νέο σάρωθρο
Φάμελλος: Οι δήμοι να εφαρμόσουν την ΔσΠ
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook