ΣΠΕΦ: Ενίσχυση στους πυρόπληκτους της Αττικής

Ο Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) στέκεται πλάι σε όσους έχουν ανάγκη, λίγο μετά τις καταστροφική πυρκαγιά σε Ανατολική και Δυτική Αττική. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, το ΔΣ έλαβε την απόφαση να ενισχύει οικονομικά τους πυρόπληκτους, καταθέτοντας το ποσό των 3.000 ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό που ανοίχθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών στην Τράπεζα της Ελλάδος, για τον σκοπό αυτό.

Το ΔΣ του ΣΠΕΦ, δηλώνει συγκλονισμένο από την πρωτοφανή σε έκταση τραγωδία από τις πρόσφατες πυρκαγιές της Αττικής που κόστισαν την ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας καταστρέφοντας συγχρόνως οικονομικά εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες περισσότερους.

«Το ΔΣ επιθυμεί ταυτόχρονα να ευχαριστήσει τα Μέλη του ΣΠΕΦ για την οικονομική δυνατότητα και στήριξη που παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια με την καταβολή των συνδρομών τους στο Σύνδεσμο, ώστε να μπορούμε σε τέτοιες δύσκολες στιγμές να είμαστε άμεσα παρόντες προσφέροντας την μικρή μας βοήθεια στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την ανείπωτη καταστροφή» ανέφερε σε ανακοίνωση του ο ΣΠΕΦ.