Ημερίδα από ΥΠΕΝ και ΕΟΑΝ για τα Πλαστικά

Ημερίδα με τίτλο: «Πλαστικά: Επανάσταση ή Απειλή; Διαβούλευση για το μέλλον της παραγωγής και της διαχείρισης των πλαστικών» συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης το Σάββατο 15/9 στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» (Αίθουσα Β) εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά:

Η Ημερίδα θα ξεκινήσει τις διεργασίες της στις 10:00 με τις εγγραφές και θα ολοκληρωθεί στις 15:00 με την ανοιχτή συζήτηση και τις ερωτήσεις του κοινού. Ενδιάμεσα, εκπρόσωποι δημόσιων και δημοτικών φορέων, του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και της επιστημονικής κοινότητας θα αναπτύξουν μέσα από 10λεπτες παρουσιάσεις όλες τις νέες εξελίξεις και τους προβληματισμούς στον τομέα των πλαστικών.

Λίγο πριν την έναρξη της ανοιχτής συζήτησης θα κληρωθούν δημόσια και οι νικητές του διαγωνισμού του ΕΟΑΝ «Πόσο καλά γνωρίζεις την Ανακύκλωση;» που θα τρέχει στο Περίπτερο του Οργανισμού στην 83η ΔΕΘ (Περίπτερο 10, Stand 11) μέχρι την Παρασκευή 14/9 στις 22:00.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.eoan.gr/uploads/deth_2018/eoan_hmerida_program.pdf