Συνάντησεις Πατούλη στον ΕΔΣΝΑ

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης συναντήθηκε με τους Γενικούς Διευθυντές και τα υπηρεσιακά στελέχη, στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), με στόχο να ενημερωθεί από τους Γενικούς Διευθυντές και τα στελέχη του Συνδέσμου για τις εκκρεμότητες, τις ανάγκες αλλά και την πρόοδο των παρεμβάσεων στον τομέα της διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην Αττική. Αναλυτικά:

«Το ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων αποτελεί εθνική υπόθεση. Οφείλουμε όλοι να ανταποκριθούμε με συνέπεια, σοβαρότητα και υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος, στο ύψος των περιστάσεων» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Ο Περιφερειάρχης ζήτησε από όλα τα υπηρεσιακά στελέχη επιτάχυνση των διαδικασιών, αποφασιστικότητα και διάθεση σύνθεσης και συνεργασίας με όλους τους συναρμόδιους φορείς.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης, το μέλος του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ και της ΚΕΔΕ Ν. Χιωτάκης και ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Συνδέσμου Γ. Ζαχαρόπουλος.

Ο νέος Περιφερειάρχης περιμένει τις απόψεις και τις προτάσεις των στελεχών του ΕΔΣΝΑ αλλά και την καταγραφή των ελλείψεων σε προσωπικό και εξοπλισμό.

Ο κ. Πατούλης διαμήνυσε πως οι πολίτες θέλουν ριζικές λύσεις χωρίς χρονοτριβές και πρόσθεσε πως στην προσπάθεια να επιτευχθούν οι στόχοι για το καλό της χώρας, της υγείας των πολιτών και του περιβάλλοντος, δεν περισσεύει κανείς.
Στην φώτο ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης και το μέλος του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ και της ΚΕΔΕ κ. Νίκος Χιωτάκης.