Η Intracom Telecom αποσύρει τη συμμετοχή της στην έκθεση MWC Barcelona 2020

Την απόσυρση της συμμετοχής της από την έκθεση MWC Barcelona 2020, ανακοίνωσε η Intracom Telecom, με αφορμή την έξαρση της επιδημίας του νέου κοροναϊού. Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις γύρω από την κατάσταση που διαμορφώνεται από την εξάπλωση της απειλής για τη δημόσια υγεία, ο διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά, θέτει ως προτεραιότητα την προστασία των εργαζομένων της. Αναλυτικά:

Η απόσυρση της συμμετοχής της εταιρείας από την έκθεση MWC Barcelona 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24-27 Φεβρουαρίου στην Ισπανία, έχει ως αιτία την αποφυγή του κινδύνου της έκθεσης των εργαζομένων της, καθώς και των συνεργατών της σε ένα επισφαλές και επιδεινούμενο περιβάλλον, μιας και στις 30 Ιανουαρίου 2020 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε τον κοροναϊό ως παγκόσμια απειλή για τη δημόσια υγεία.

Η δήλωση

Ο κ. Mohamed Ahmed, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom, δήλωσε τα εξής: “Οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και οι πελάτες της Intracom Telecom έχουν πρωταρχική σημασία για την εταιρεία και αποτελούν κύρια προτεραιότητά μας. Σας διαβεβαιώνω ότι η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, καθώς το MWC Barcelona είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο που δραστηριοποιούμαστε. Παρ´ όλα αυτά, είμαστε βέβαιοι ότι ακολουθούμε την πλέον ορθή και υπεύθυνη οδό για όλους.”

Να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες, το Εθνικό Κέντρο Μικροβιολογίας της Ισπανίας επιβεβαίωσε και το δεύτερο κρούσμα κορωναϊού στη χώρα.