Παρουσίαση ηλεκτρικού Προμηθέα…

Στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, διοργανώνεται ημερίδα, για την παρουσίαση του εξ ολοκλήρου ιδιοκατασκευασμένου ηλεκτρικού οχήματος από την εθελοντική ομάδα σπουδαστών ΕΜΠ «Προμηθέας».

Η επιτυχημένη συμμετοχή της ομάδας στον Μαραθώνιο εξοικονόμησης καυσίμου που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, 1-3 Ιουλίου 2016, τα δύο βραβεία που κατέκτησε αλλά και τα συμπεράσματα από τον αγώνα θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3/10/16 ώρα 12:00.

Η ερευνητική ομάδα του οχήματος Προμηθέας, κατέκτησε τα βραβεία «Τεχνικής Καινοτομίας» και «Επικοινωνιακής Στρατηγικής» απαρτίζεται από εθελοντές φοιτητές της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΗΜΜΥ-ΕΜΠ) και συμμετείχε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στον διεθνούς φήμης ευρωπαϊκό διαγωνισμό οικονομίας καυσίμου Shell Eco-Marathon 2016 που τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Συνολικά δόθηκαν πέντε βρβαβεία που διεκδίκησαν περισσότερες από 200 ευρωπαϊκές ομάδες φοιτητών από 29 χώρες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.