Νέα απορριμματοφόρα στην Αθήνα

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου όσοι βρέθηκαν στην Πλατεία Κοτζιά στο κέντρο της Αθήνας, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο στόλο οχημάτων που θα εντάξει ο δήμος της πρωτεύουσας στην μάχη για την καθαριότητα της πόλης. Τα νέα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους δημότες που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους.

Ο στόλος οχημάτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, ανανεώνεται με 25 ολοκαίνουρια απορριμματοφόρα, 7 μικρά οχήματα, 8 τράκτορες, αλλά και 4.500 νέους κάδους.

Οι δημότες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων αλλά και για τον τρόπο λειτουργίας των οχημάτων.

Είναι σημαντική η συνεργασία των πολιτών για την αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων με ραντεβού στην 24ωρη γραμμή 1595 αλλά και των επιχειρηματιών στην τήρηση του ωραρίου αποκομιδής.

«Όσο περισσότεροι ενεργοί και συνεργάσιμοι γίνουν οι δημότες με τους υπαλλήλους καθαριότητας, τόσο περισσότερο θα βελτιώνεται η εικόνα της πόλης» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, κ. Γιώργος Μπρούλιας.

Στο κυριακάτικο ραντεβού που έδωσαν οι υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου Αθηναίων στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. πλατεία Κοτζιά) με μικρούς και μεγάλους, απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις τους ενώ τους ξενάγησαν στα νέα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα, που θα δώσουν μαζί με τον υπόλοιπο στόλο, τη μάχη για την καθαριότητα.