«Μαθαίνω να επισκευάΖΩ!» άνετα και δωρεάν…

Το έργο LIFE ReWeee διοργανώνει τα εργαστήρια «Μαθαίνω να επισκευάΖΩ!» στα οποία ο καθένας μας μπορεί να επισκευάσει τη χαλασμένη ηλεκτρική μικροσυσκευή (τοστιέρα, καφετιέρα κτλ) ενώ κατά την παραλαβή της ηλεκτρικής συσκευής προς έλεγχο από τους τεχνικούς θα παραδίδεται στους επισκέπτες που την προσκόμισαν, κουπόνι για δωρεάν καφέ-αναψυκτικό από το παρακείμενο αναψυκτήριο μέχρι την επισκευή της. Αυτό θα συμβεί:

-Στο 4ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης Θεσσαλονίκης: στις 5 Μαΐου 2018 μεταξύ 10:00-14:00 και στις 6 Μαΐου 2018 μεταξύ 10:00-14:00 στον εξωτερικό χώρο του Περιπτέρου 8 της ΔΕΘ HELEXPO.

-Στην 64η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς στις 12 Μαΐου 2018 μεταξύ 17:00 – 21:00 και στις 13 Μαΐου 2018 μεταξύ 10:00-14:00 στο Περίπτερο 16.

Ειδικοί τεχνικοί θα είναι διαθέσιμοι να επιδιορθώσουν δωρεάν όλες τις επισκευάσιμες ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν από το σπίτι τις χαλασμένες συσκευές τους, για επισκευή, όπως: Τοστιέρες, καφετιέρες, ηλεκτρικές σκούπες, ηλεκτρικά σίδερα και οποιαδήποτε άλλη χαλασμένη ηλεκτρική συσκευή.

Οι τεχνικοί του Εργαστηρίου «Μαθαίνω να επισκευάΖΩ!» έχουν την τεχνογνωσία και θα κάνουν τα πάντα για να σας βοηθήσουν και να σας εκπαιδεύσουν στην επιδιόρθωση.

Στόχος του έργου LIFE REWEEE είναι να συμβάλει στη μείωση του όγκου από ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά απόβλητα.

Οι επισκευές μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και πόρους και να συμβάλουν τόσο στην ελαχιστοποίηση των εκπομπών CO2, όσο και στην μείωση των αποβλήτων στην κατεύθυνση μιας Κυκλικής Οικονομίας.