Αναβάθμιση Αστικού Περιβάλλοντος στην Ηλιούπολη: Επίσκεψη Γ. Πατούλη

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, το πρωί, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Ηλιούπολης Γ. Χατζηδάκη επισκέφθηκε την περιοχή στην οποία πραγματοποιήθηκε το έργο της αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος, στο οποίο εντάσσεται η αντικατάσταση του ασφάλτινου οδοστρώματος στις διαβάσεις πεζών με κυβόλιθους και δημιουργία νέων, η κατασκευή υποδομών φωτισμού, η ανακατασκευή των πεζοδρομίων, καθώς και  η ανάπτυξη υποδομών ποτίσματος.

Το έργο, προϋπολογισμού 850.000 ευρώ, αφορά στην ανάπλαση συνολικά 6.300 τ.μ. κατά μήκος της λεωφόρου Ειρήνης και  χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.

Τον Περιφερειάρχη και την δήμαρχο της πόλης συνόδευαν,  η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Τεχνικών Έργων, κ. Ευρώπη Κοσμίδη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κ. Σεφτελής και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σ. Γεωργάκης.

Δηλώσεις Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς πρόκειται για ένα έργο το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής  των πολιτών και ειδικά των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα, οι οποίοι πλέον, με τις κατάλληλες και απαραίτητες παρεμβάσεις,  μπορούν να κινούνται χωρίς προβλήματα σε μια σύγχρονη πόλη. Με τα έργα που υλοποιούμε στην Ηλιούπολη, (έργα υποδομής, έργα ομβρίων, ασφαλτοστρώσεις, παιδικές χαρές, παιδικούς σταθμούς, κ.α.) συμβάλουμε στη  βελτίωση της ποιότητας ζωής, στην αντιπλημμυρική προστασία και στην ασφάλειας των πολιτών».

Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Χατζηδάκης

«Πρόκειται για έναν από τους εμπορικότερους δρόμους του δήμου μας καθώς το σύνολο σχεδόν των καταστημάτων της πόλης βρίσκονται εδώ. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής που χρηματοδότησε το έργο. Θα δείτε να υλοποιούνται και άλλα έργα  τα επόμενα χρόνια. Με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και με την αξιοποίηση συγκεκριμένων  χρηματοδοτικών εργαλείων, θα πραγματοποιηθούν σημαντικά έργα στην πόλη μας»

 

 

Ελέγξτε επίσης

Ο Δήμος Παλλήνης θα αποκτήσει δίκτυο αποχέτευσης

Μετά από προσπάθειες αρκετών δεκαετιών υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης με …

Τα Περιοδικά μας