Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΕΑιολικάΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ: αιολικό πάρκο στη Φλώρινα

ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ: αιολικό πάρκο στη Φλώρινα

Ως κεντρικός εργολάβος ΒΟΡ για έργα ηλεκτροπαραγωγής, η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ ανέλαβε και ολοκλήρωσε την κατασκευή ενός ακόμα αιολικού σταθμού, ισχύος 40 MW, στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στη Φλώρινα.

Συγχρόνως, ολοκλήρωσε την κατασκευή νέου υποσταθμού υψηλής τάσης 150kV αλλά και της γραμμής διασύνδεσης 20kV που ήταν απαραίτητα για τη λειτουργία του σταθμού.

Η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ, με παρουσία πάνω από 40 έτη στην ελληνική αγορά, συνεχίζει την έντονη δραστηριότητα της στο χώρο της κατασκευής έργων ΑΠΕ, υποσταθμών υψηλής τάσης και σταθμών αποθήκευσης ενέργειας.

Σήμερα, η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ έχει υπό εκτέλεση αιολικούς σταθμούς συνολικής ισχύος 60 MW, υποσταθμούς υψηλής τάσης 220 MW καθώς και φωτοβολταϊκά πάρκα.

Η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι η ανταγωνιστικότητα, η ευελιξία αλλά και η τεχνογνωσία καθώς η εταιρεία στελεχώνεται από εξαιρετική ομάδα μηχανικών οι οποίοι συνεχίζουν, με επιμονή και όραμα για το μέλλον, την επιτυχή πορεία της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ