Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔόμησηΕΛΙΠΥΚΑ: Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο συνέδριο για την πυροπροστασία των κατασκευών

ΕΛΙΠΥΚΑ: Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο συνέδριο για την πυροπροστασία των κατασκευών

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο συνέδριο για την πυροπροστασία των κατασκευών που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ) στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 20 και 21 Μαΐου. Το συνέδριο στο οποίο χορηγοί επικοινωνίας ήταν τα περιοδικά «Ηλεκτρολόγος» και “Ecotec”, παρακολούθησαν περισσότεροι από 600 σύνεδροι, με φυσική παρουσία και διαδικτυακή συμμετοχή.

Τριανταεπτά διακεκριμένοι ομιλητές κάλυψαν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων, σε σχέση με δομικά συστήματα, υλικά, προϊόντα πυροπροστασίας, τις δοκιμές και τις πιστοποιήσεις αυτών,  όπως επίσης, το κανονιστικό πλαίσιο, την  έρευνα και την εκπαίδευση τεχνιτών, μηχανικών και όσων εν γένει εμπλέκονται στη σχετική εφοδιαστική αλυσίδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ενδιαφέρον των συνέδρων ήταν έντονο και εμφανές, τόσο από τη διαρκή παρουσία τους και την πληρότητα του αμφιθεάτρου  όσο και από τη συμμετοχή, με τις πάρα πολλές ερωτήσεις που διατυπώθηκαν, μέρος των οποίων απαντήθηκαν άμεσα, ενώ μεγάλο μέρος από αυτές θα απαντηθούν με αναρτήσεις/δημοσιεύσεις που προγραμματίζει το ΕΛΙΠΥΚΑ.

Ξεχωριστό χρώμα έδωσαν τα περίπτερα των χορηγών του συνεδρίου εντός των οποίων πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις και η δικτύωση των ενδιαφερομένων μερών, υπό τους ήχους πιάνου (live), για την ανάπτυξη συνεργασιών.

Το ΕΛΙΠΥΚΑ θα επικοινωνήσει οπτικοακουστικό υλικό του συνεδρίου, στο πλαίσιο της απαραίτητης ενημέρωσης των ενδιαφερομένων μερών και της κοινωνικής μη κερδοσκοπικής δράσης του, για την προστασία της ζωής και της περιουσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ