Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΕλλάδα-Σλοβακία: Πράσινες επιχειρηματικές συναντήσεις στο ΕΒΕΑ

Ελλάδα-Σλοβακία: Πράσινες επιχειρηματικές συναντήσεις στο ΕΒΕΑ

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:30, στο κτίριο του ΕΒΕΑ, “Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κων/νος Μίχαλος” (Αμερικής 8) πραγματοποιείται ημερίδα με τίτλο:  “Green Growth Business Forum”, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Zuzana Čaputová, στην Αθήνα και θα υλοποιηθεί υπό την Αιγίδα της, καθώς και υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Την αποστολή θα συνοδεύουν ο Υπουργός Οικονομίας  της χώρας και άλλοι αξιωματούχοι.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί το Forum, ενώ στη συνέχεια  θα πραγματοποιηθούν B2B meetings μεταξύ των Ελλήνων και Σλοβάκων επιχειρηματιών.

Στο Forum και τα Β2Β meetings θα συμμετέχουν Σλοβακικές επιχειρήσεις που  δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής κλάδους: Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Διαχείριση Αποβλήτων, Διαχείριση Υδάτινων Πόρων, Ηλεκτρομηχανική – Ηλεκτροκίνηση και ICT. Επίσης, θα συμμετέχουν Πανεπιστήμια και Ερευνητικοί φορείς.  Για την αναλυτική λίστα πατήστε εδώ.

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο Business Forum και στα B2B meetings, όπως αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής πατώντας εδώ έως την Παρασκευή 2/9/2022.

Σημειώνεται ότι η γλώσσα εργασίας θα είναι τα  Αγγλικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του  ΕΒΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ