Επετειακή σειρά γραμματοσήμων για τα 25 Χρόνια της Πολιτικής Προστασίας – Αφιερωμένη στους ανθρώπους που μας κρατούν όλους ασφαλείς. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ

Σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ η ΓΓΠΠ προχώρησε στην έκδοση μιας επετειακής σειράς γραμματοσήμων και φιλοτελικών προϊόντων με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων της Πολιτικής Προστασίας (1995-2020).

Η έκδοση είναι αφιερωμένη σε όλους τους φορείς (Πυροσβεστικό Σώμα, Ένοπλες Δυνάμεις, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, ΕΚΑΒ) που συνδράμουν την Πολιτική Προστασία στην αποστολή της.

«Είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από την Πολιτική Προστασία προς τις γυναίκες και τους άνδρες που μας κρατούν όλους ασφαλείς από κάθε απειλή, από κάθε κίνδυνο» αναφέρει η διοίκηση της ΓΓΠΠ.

Δηλώσεις

Με αφορμή την επετειακή αυτή έκδοση, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, επισημαίνει:

«25 χρόνια Πολιτική Προστασία. 25 χρόνια προσφοράς στο συνάνθρωπο. Γιατί αυτό είναι το καθημερινό στοίχημα των ανδρών και των γυναικών της Πολιτικής Προστασίας: η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών. 25 χρόνια τώρα, η Πολιτική Προστασία είναι οι άνθρωποί της, οι οποίοι με την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό τους μάς κρατούν όλους ασφαλείς” αναφέρει ο Υφυπουργός.

και συνεχίζει τις δηλώσεις του: “Σε αυτούς λέμε «ευχαριστώ» σήμερα, με αυτή την ειδική έκδοση. Στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος και του ΕΚΑΒ, στους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας, τους ανθρώπους μας που με μοναδικό θάρρος και αυταπάρνηση προστατεύουν τη ζωή και την περιουσία των συνανθρώπων τους”

“25 χρόνια που τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας είναι οι άνθρωποι που προστατεύουν τους ανθρώπους. 25 χρόνια και συνεχίζουμε» καταλήγει ο κ. Χαρδαλιάς.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επετειακή έκδοση των γραμματοσήμων, δείτε τη σχετική ενημέρωση από τα ΕΛΤΑ: https://bit.ly/2WEdR2H

Ελέγξτε επίσης

Iσχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού εκδόθηκε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία …