Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής στο ΧΥΤΑ Φυλής

Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής είχε τη μορφή ενημέρωσης για την πορεία των έργων αλλά και για την εξέλιξη όλων των σημαντικών θεμάτων που αφορούν την διαχείριση αποβλήτων στην Αττική. Στις διαδοχικές συναντήσεις του με στελέχη και εργαζόμενους του ΕΔΣΝΑ ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να μεταφέρει εκ νέου τις προθέσεις της Περιφέρειας για την άμεση επίλυση όλων των θεμάτων που αφορούν το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια το Λεκανοπέδιο, αλλά επίσης είχε και συμβολικό χαρακτήρα, να ενισχύσει την προσπάθεια των εργαζόμενων στο δύσκολο καθημερινό τους αγώνα.

Τον κ. Πατούλη στις εγκαταστάσεις του ΕΔΣΝΑ συνόδευε και ο Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου  Ν. Χιωτάκης.

Δηλώσεις

«Με συγκεκριμένα βήματα γυρίζουμε οριστικά σελίδα και μπαίνουμε σε μία νέα εποχή στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Βάζουμε τέλος στις παθογένειες του παρελθόντος και προχωρούμε με σταθερά βήματα. Δε θα επιτρέψουμε οι πολίτες της Αττικής να ζήσουν με τα σκουπίδια στην πόρτα τους. Στόχος είναι η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας να διαχειρίζεται τα σκουπίδια της με ευρωπαϊκή λογική και πρότυπα, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, χωρίς να επιβαρύνει την τσέπη των νοικοκυριών».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των εργαζομένων  Γ. Ζαχαρόπουλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη επισημαίνοντας ότι ο Περιφερειάρχης καθημερινά επιβεβαιώνει με συγκεκριμένες δράσεις ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται καθημερινά για να είναι η Αττική καθαρή.

 

Ελέγξτε επίσης

«Φως» στην Αθήνα που κοστίζει φθηνότερα

Στη Λ. Κηφισίας ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέων φωτιστικών Led από την Περιφέρεια Αττικής. Η αντικατάσταση …

Τα Περιοδικά μας