Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΔιεθνήΗ ECOMONDO στην Κίνα για δεύτερη φορά

Η ECOMONDO στην Κίνα για δεύτερη φορά

Με θέμα «Περιβάλλον και ενεργειακή μετάβαση» θα διεξαχθεί στο Chengdu Century City Expo Centre, από 16 έως 18 Μαΐου 2024, η εμπορική έκθεση στην Κίνα που διοργανώνεται από την Europe China Environmental Exhibitions και την Italian Exhibition Group.

Οι δύο εταίροι ανακοίνωσαν το νέο όνομα της έκθεσης: ECOMONDO CHINA – CDEPE. Πρωτοπόρος η έκθεση στην οικολογική και ενεργειακή μετάβαση στη Δυτική Κίνα, παράλληλα με μια νέα μορφή.

Σύμφωνα με τους στόχους των διοργανωτών, η έκθεση στοχεύει να αντιπροσωπεύσει μια πλατφόρμα καινοτομίας για ολόκληρο τον κλάδο: ένα κέντρο επιχειρήσεων και δικτύωσης για κινέζους και διεθνείς φορείς, μια κεντρική εκδήλωση για την αντιμετώπιση των επειγουσών και συνεχιζόμενων προκλήσεων που αντιμετωπίζει το περιβάλλον και η ενεργειακή μετάβαση που συντελείται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συνεπώς, έκθεση θα έχει νέα μορφή: οι τομείς της επεξεργασίας υδάτων και αποβλήτων, της πρόληψης και ελέγχου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της περιβαλλοντικής παρακολούθησης και της βιοενέργειας θα ενσωματωθούν στους νέους τομείς ενέργειας, της «αποθήκευσης» και της «ηλεκτρικής κινητικότητας» με τις επενδύσεις και τις προσπάθειες της κινεζικής κυβέρνησης για ενεργειακή μετάβαση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ