ΑρχικήΑνακύκλωσηΑυτοδιοίκησηΝέο απορριμματοφόρο ο ΦΟΔΣΑ Θεσσαλίας

Νέο απορριμματοφόρο ο ΦΟΔΣΑ Θεσσαλίας

Με νέο απορριμματοφόρο ενισχύεται ο στόλος αποκομιδής απορριμμάτων ανακύκλωσης του ΦοΔΣΑ Θεσσαλίας, βελτιώνοντας την παροχή υπηρεσιών στους Θεσσαλούς. Το σύγχρονο απορριμματοφόρο (αξίας περίπου 102.000 ευρώ), ανήκε στην ΠΑΔΥΘ, που τον Αύγουστο του 2024 κατέστη ιδιοκτήτρια του εργοστασίου ανακύκλωσης στο Αρτεσιανό Καρδίτσας.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος του ΦοΔΣΑ κ. Νίκος Σακκάς, υπέγραψε την αποδοχή της παραχώρησης του καινούριου απορριμματοφόρου, από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) Α.Ε.

Tο όχημα πλέον ενισχύει τον στόλο συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών του ΦοΔΣΑ, βελτιώνοντας την παροχή υπηρεσιών στους Θεσσαλούς.

Η υπογραφή των σχετικών εγγραφών από τον κ. Σακκά έγινε σε συμβολαιογραφείο των Αθηνών και παρίστατο εκ μέρους της ΕΕΑΑ η δικηγόρος κ. Τερψιχόρη Ν. Μαγδαληνού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ