Στην φωτό, ο κ. Πατούλης με το Δήμαρχο Σαρωνικού Π. Φιλίππου, στο μέτωπο της φωτιάς στην Ανάβυσσο.

Στην Ανάβυσσο ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Με 17 υδροφόρες ενισχύει τις δυνάμεις πυρόσβεσης η Περιφέρεια Αττικής, με τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κόκκαλη. Στην Ανάβυσσο, όπου βρίσκεται το μεγάλο μέτωπο της πυρκαγιάς, βρίσκεται ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης:

“Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και δυστυχώς το έργο της Πυροσβεστικής δυσχεραίνουν οι σφοδροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Προτεραιότητα μας αυτές τις κρίσιμες ώρες είναι η προστασία της ζωής και των περιουσιών των πολιτών. Ιδιαίτερης προσοχής χρήζουν τα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, καθώς οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μπορεί να λειτουργήσουν επιβαρυντικά για την υγεία τους και σ΄αυτό το πλαίσιο, στην προστασία αυτής της κατηγορίας των πολιτών, δίνουμε προτεραιότητα” ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας Ανατολικής Αττικής, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Θ. Αυγερινού και με τη συμμετοχή του Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ν. Σταθόπουλου, για την εκτίμηση της κατάστασης.

Ελέγξτε επίσης

Στη Νέα Σμύρνη δύο απορριμματοφόρα για τα βιοαπόβλητα

Η Περιφέρεια Αττικής παρέδωσε σύγχρονα οχήματα και κάδους για την συλλογή των βιοαποβλήτων καθώς και …

Τα Περιοδικά μας