Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΕιδήσειςEκδηλώσειςΣτις 20 & 21 Μαΐου το 2ο Συνέδριο του ΕΛΙΠΥΚΑ-Πλήθος θεμάτων και απαντήσεις σε προβλήματα

Στις 20 & 21 Μαΐου το 2ο Συνέδριο του ΕΛΙΠΥΚΑ-Πλήθος θεμάτων και απαντήσεις σε προβλήματα

Το 2ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών, που διοργανώνει το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ, στις 20 & 21 Μαΐου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης της κοινότητας των Μηχανικών, των Επαγγελματιών, των Επιστημόνων, Παραγωγών και Στελεχών Δημόσιων Αρχών. Το Ecotec είναι χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου.

Στις εργασίες της εκδήλωσης θα δοθούν απαντήσεις και λύσεις προβλημάτων της καθημερινότητας των ενδιαφερομένων μερών.

Μετά το τέλος του Συνεδρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής!

Θεματολογία του Συνεδρίου

Το διήμερο Συνέδριο θα αναπτυχθεί σε 8 ενότητες. Πιο αναλυτικά:

Ενότητα Α – Building Fire Protection: An International Overview

Ενότητα Β – Building Fire Protection in Greece: Present and Future

Ενότητα C – Fire Behaviour of Construction Materials

Ενότητα D – Passive and Active Fire Protection Systems

Ενότητα E – Façade Fires

Ενότητα F – Wildland Fires

Ενότητα G – Building Fire Protection: Future Challenges

Ενότητα H – Στρογγυλή Τράπεζα

Το συνέδριο διεξάγεται υπο την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Με μια ματιά

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ), διοργανώνει το 2ο συνέδριο, μετά το 1ο εξαιρετικά επιτυχημένο συνέδριο,πριν απο 2 χρόνια. Σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα σημάδεψαν τον χώρο.

Η Πυροπροστασία των Κτιρίων και Κατασκευών, μέρα με τη μέρα ανέρχεται ψηλότερα στις προτεραιότητες του Κατασκευαστικού Κλάδου.

Οι εμπειρίες 4 σχεδόν ετών από την εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Κτιρίων, η επικαιροποίησή του, η δημιουργία Εθνικού Δικτύου Εργαστηρίων Δοκιμών, οι απαιτήσεις σε εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, τόσο σε επίπεδο μηχανικών όσο και σε επίπεδο τεχνιτών, οι νέες απαιτήσεις που αναδύονται εξ’ αιτίας της ηλεκτροκίνησης, η κατηγοριοποίηση των κτιρίων ως προς την Πυροπροστασία και πληθώρα άλλων ζητημάτων που θα συζητηθούν, θα εμπλουτίσουν τη σκέψη των ενδιαφερομένων.

Τα οφέλη της συμμετοχής

Το 2ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών αποτελεί  μια μοναδική ευκαιρία για να ενημερωθείτε για το νέο τεχνικό, επιστημονικό και επιχειρησιακό περιβάλλον, που δημιουργεί η εφαρμογή του Νέου Κανονισμού Πυροπροστασίας Κτιρίων στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση ευρύτερα.

· Δείτε, ακούστε και μοιρασθείτε σκέψεις και απόψεις, εμπλουτίζοντας το γνωσιακό σας υπόβαθρο και κερδίζοντας από τις εμπειρίες των άλλων.

· Δικτυωθείτε με τα μέλη της κοινότητας των ειδικών και των εν γένει εμπλεκόμενων στο πεδίο της Πυροπροστασίας των κτιρίων, διαμορφώνοντας αποτελεσματικότερα τη δραστηριότητά σας.

· Αποκτήσετε γνώσεις για τα Εναρμονισμένα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, τη Σήμανση CE, τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες, τα Ειδικά Πρότυπα άλλων χωρών, τις πιστοποιήσεις και τις δοκιμές, σχετικά με την Πυροπροστασία των Κατασκευών.

· Φύγετε πλουσιότεροι αποκτώντας το “state of the art” της τεχνολογίας των υλικών, των προϊόντων και των κατασκευών, αποκτώντας προκεχωρημένη θέση έναντι των ανταγωνιστών σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ