Συνεδρίασε η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. με θέμα την σύνταξη της πρότασης της Κ.Ε.Δ.Ε. προς την πολιτεία για τα σοβαρά θέματα Πολιτικής Προστασίας που απασχολούν τους δήμους της χώρας μας. Η συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, έγινε υπό τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, Αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. Βλάσση Σιώμο, συμμετείχαν τα μέλη της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Δημήτρης Καφαντάρης.

Η Επιτροπής ενημερώθηκε διεξοδικά για τις προτάσεις της προηγούμενης Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας για τα σοβαρά θέματα Πολιτικής Προστασίας ενώ προτάθηκαν ιδέες και λύσεις προκειμένου να υπάρξει επικαιροποίηση των προτάσεων η οποία θα είναι καθοριστική στην επίλυση των υπαρχόντων προβλημάτων που απασχολούν τους δήμους της χώρας μας.

Δηλώσεις

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Πρόεδρος του Σ.ΠΑ.Π. κ. Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Στη σημερινή 1η Συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. κατατέθηκαν προτάσεις και συζητήθηκαν με τρόπο αναλυτικό τα θέματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία και απασχολούν τους δήμους όλης της χώρας. Εξαιρετικοί συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί με τεράστιες γνώσεις και εμπειρία από όλη την Ελλάδα, με επιστημονική και τεχνοκρατική στήριξη από άριστους επιστήμονες με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Ευθύμη Λέκκα θα καταρτίσουν την πρόταση της Κ.Ε.Δ.Ε. προς την πολιτεία προκειμένου να δοθούν λύσεις στα τεράστια θέματα που αφορούν την περαιτέρω αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας στους δήμους της χώρας μας.»

 

 

Ελέγξτε επίσης

Αστυπάλαια: «Η Φωνή του Πολίτη Ακούγεται» με τη συμβολή του Ecocity

Στο πλαίσιο του Οικολογικού Τριήμερου στην Αστυπάλαια 2020 (25-26-27 Σεπτεμβρίου) ενός πολυεπίπεδου γεγονότος με επιστημονικό …