Συνέδριο για τη βιώσιμη ενέργεια στην περιοχή της Μεσογείου

Οι Financial Times, το Ινστιτούτο για την Κλιματική και Ενεργειακή Ασφάλεια και η C&C International παρουσιάζουν το 3ο ετήσιο Mediterranean Sustainable Energy Summit που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 18-19 Μαΐου 2010 στο ξενοδοχείο Hilton.

Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερους από 50 διεθνώς αναγνωρισμένους ομιλητές από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μεταξύ των οποίων ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου και ο H.S.H. The Prince Albert II του Μονακό.

Κατά τη διάρκεια των 2 ημερών, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά στη συζήτηση για την ευκαιρίες που δημιουργούνται για την ανάδειξη της περιοχής σε κόμβο βιώσιμης ενέργειας για την Ευρώπη.

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Δρ. Κάρολου Παπούλια και του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.ftbusinessevents.com/medsustainableenergy, email: info-summit@candc-group.com.

Ελέγξτε επίσης

Γεράσιμος Λυμπεράτος: Μέσα στο 2020 ο καφέ κάδος σε ολόκληρη την πόλη του Χαλανδρίου

«Δρόμοι» Χαλανδρίου στην ανακύκλωση Ο δήμος δίνει το στίγμα του με συνεχείς δράσεις – Μέσα …