Δ. Τρικκαίων: Άλλα δύο χρόνια σε ευρωπαϊκό δίκτυο για τη βιώσιμη κινητικότητα

Στην ευρωπαϊκή Πολιτικής Συμβουλευτικής Επιτροπής – Policy Advisory Committee (PAC) της πρωτοβουλίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη CIVITAS, θα εκπροσωπείται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Δήμος Τρικκαίων.

Η αντιδήμαρχος Έργων Βασιλένα Μητσιάδη θα εκπροσωπεί τον Δήμο για το διάστημα 2020-2022, μετέχοντας στην Επιτροπή με εκπροσώπους από την κοινότητα CIVITAS.

Στόχος των μελών, «να μοιραστούν εμπειρίες σχετικά με τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και να ενεργήσουν ως  συμβουλευτική ομάδα για την πρωτοβουλία CIVITAS και το δίκτυο πόλεων της».

Η κ. Μητσιάδη είχε μετάσχει από το 2019 στην Επιτροπή και η ανανέωση της συμμετοχής  αφορά στη συνέχιση των πρωτοβουλιών για τη Βιώσιμη Κινητικότητα, από κοινού με  μια ομάδα πολιτικών προσωπικοτήτων με σημαντική συνεισφορά στον τομέα αυτόν.

Ο Δήμος Τρικκαίων έχει σχεδιάσει και υλοποιεί έργα με έμφαση στη βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη, σε τρία επίπεδα: κυκλοφοριακών αλλαγών, έργων για εμποδιζόμενα άτομα, βελτίωσης της καθημερινότητας, με έργα όπως η ανάπλαση της λαϊκής αγοράς, του Ληθαίου ποταμού, των κεντρικών πλατειών κ.α.

Ελέγξτε επίσης

Ενισχύεται με εξοπλισμό ο Τομέας Καθαριότητας του δήμου Τρικκαίων

Συνεχίζεται ο εξοπλισμός του Δήμου Τρικκαίων για την καθαριότητα αυτή τη φορά, με ένα ειδικό …

Τα Περιοδικά μας