ΔΕΘ: Ελληνο-ρωσικό Φόρουμ

Πολυμελής κυβερνητική και επιχειρηματική αποστολή από την Ρωσία θα συμμετάσχει στο Φόρουμ που συνδιοργανώνουν ΚΑΠΕ και Ρώσικη Υπηρεσία Ενέργειας, στις εγκαταστάσεις της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Το αντικείμενο της εκδήλωσης θα είναι η ανάπτυξη μεγαλύτερης συνεργασίας ανάμεσα στις επιχειρήσεις και τους φορείς των δύο χωρών στον τομέα των ΑΠΕ αλλά και της ενεργειακής αποδοτικότητας.

Κατά τη διάρκειά της εκδήλωσης, ειδικοί και επιστήμονες από τους συγκεκριμένους τομείς θα παρουσιάσουν το θεσμικό περιβάλλον για τις ΑΠΕ και την Εξοικονόμηση στις δύο χώρες, στρατηγικές συνεργασίας, δυνατότητες επιχειρηματικής δράσης και τα καλύτερα παραδείγματα εφαρμογής. Το φόρουμ θα διεξαχθεί στην ελληνική και ρωσική γλώσσα με ταυτόχρονη διερμηνεία.

Στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός, Αίθουσα Β, επιχειρήσεις, τεχνολογικά κέντρα, ερευνητικά ιδρύματα, πανεπιστήμια, μελετητικά γραφεία, κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμού, φορείς χάραξης πολιτικής, κατασκευαστικές εταιρείες, κ.α. που δραστηριοποιούνται στις παραπάνω θεματικές θα έχουν την ευκαιρία γι ανταλλαγή τεχνογνωσίας, προώθηση καινοτόμων τεχνολογιών, προϊόντων και υπηρεσιών με βάση την αειφόρο ανάπτυξη. Το Φόρουμ, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στις εκδηλώσεις του Ελληνο-ρωσικού έτους 2016, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, ώρες 10:00-19:00.

Επίσης, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 η ρώσικη πλευρά διοργανώνει επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) με τα μέλη της ρωσικής επιχειρηματικής αποστολής που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενέργειας.

Ελέγξτε επίσης

Γεράσιμος Λυμπεράτος: Μέσα στο 2020 ο καφέ κάδος σε ολόκληρη την πόλη του Χαλανδρίου

«Δρόμοι» Χαλανδρίου στην ανακύκλωση Ο δήμος δίνει το στίγμα του με συνεχείς δράσεις – Μέσα …