Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΕιδήσειςEκδηλώσειςΕπιχειρηματική αποστολή για εταιρείες ενέργειας- Μέχρι 5 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Επιχειρηματική αποστολή για εταιρείες ενέργειας- Μέχρι 5 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής με την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, με στόχο την αναζήτηση ευκαιριών σε μία μεγάλη γεωγραφική περιοχή όπου υπάρχει έδαφος για μεγαλύτερη ελληνική επιχειρηματική παρουσία.

Το πρόγραμμα της Αποστολής περιλαμβάνει επισκέψεις στο Σάο Πάολο στις 3-4/10, στο Μπουένος Άιρες στις 5-6/10, στο Μοντεβίδεο στις 7-8/10 και στην Πόλη του Παναμά στις 9-10/10.

Το πρόγραμμα τροποποιήθηκε ώστε να επιτρέψει σε ενδιαφερόμενες εταιρίες τροφίμων να βρίσκονται έγκαιρα στην Εκθεση SIAL, ενώ την άνοιξη 2023 θα οργανωθεί νέα Αποστολή στο Περού, στην Κολομβία και στο Μεξικό.

Στην Αποστολή μπορούν να μετάσχουν εξαγωγικές εταιρίες από τους κλάδους τροφίμων και ποτών (και βιολογικά, gourmet), καλλυντικών-φαρμακευτικών, δομικών υλικών, τεχνολογίας, ενέργειας, τουρισμού ή και από άλλο κλάδο ανάλογα με το ενδιαφέρον που παρουσιάζει κάθε περιοχή.

Με την υποστήριξη των Γραφείων Ο.Ε.Υ στο Σάο Πάολο και το Μπουένος Αιρες, των τοπικών Επιχειρηματικών Φορέων Uruguay XXI & Εμπορικό Επιμελητήριο Ουρουγουάης, Propanama με τους οποίους έχει εξασφαλισθεί συνεργασία, θα οργανωθούν σε κάθε πόλη στοχευμένες συναντήσεις Β2Β με τοπικές εταιρίες εισαγωγής, διανομής, αντιπροσώπευσης, κλπ. με σκοπό κυρίως τις εξαγωγικές συμφωνίες αλλά και για διερεύνηση δημιουργίας συμπράξεων, ανάληψη έργων, μεταφορά τεχνογνωσίας, κλπ.

Το πρόγραμμα της αποστολής μπορείτε να το δείτε εδώ

Παράλληλα, μπορούν να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες δικτύωσης που προσφέρουν τα τοπικά διμερή Γερμανικά Επιμελητήρια και η πρόσβαση προς τα μέλη τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση, στo y.patsiavos@ahk.com.gr το συντομότερο και μέχρι 5 Σεπτεμβρίου το αργότερο, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για έρευνα, επικοινωνίες και επιλογή κατάλληλων Λατινοαμερικάνικων εταιριών για επαφές Β2Β.

 

Πληροφορίες: κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Manager Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ