Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΚατηγορίεςΕξοικονόμηση ΕνέργειαςEξατομικευμένη ψηφιακή εμπειρία mySchneider Portal

Eξατομικευμένη ψηφιακή εμπειρία mySchneider Portal

Μια νέα προσωποποιημένη εμπειρία περιεχομένου, αποκλειστικά για τις ανάγκες των System Integrators και των Κατασκευαστών Μηχανημάτων (OEMs). Στον χρήστη προσφέρεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία σύμφωνα πάντα με τις προτιμήσεις του και τις ανάγκες του.

Η Schneider Electric, παρουσιάζει το νέο mySchneider portal, ειδικά σχεδιασμένο για System Integrators και Κατασκευαστές Μηχανών (OEMs). Στόχος του είναι να οδηγήσει τον χρήστη να βιώσει μια ενιαία ψηφιακή εμπειρία, ενώ παράλληλα τον διευκολύνει, παρέχοντας του και την δυνατότητα εύρεσης όλων των απαραίτητων πληροφοριών, οργανωμένων σε ένα μέρος.

Το νέο portal της Schneider Electric παρέχει μια πλήρως προσωποποιημένη εμπειρία με εξειδικευμένο περιεχόμενο για τους συνεργάτες της. Ο εκάστοτε συνεργάτης μπορεί να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο mySchneider, αν δεν έχει ήδη σε ένα από τα εργαλεία της Schneider Electric και να έχει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες που του προσφέρονται. Πιο συγκεκριμένα, θα έχει άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικά βίντεο, παρουσιάσεις προϊόντων, αποκλειστικά webinars, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις καθώς επίσης και χρήση του προγράμματος ανταμοιβής mySchneider Rewards, του προγράμματος ανταμοιβής της Schneider Electric.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ