Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020

Για τις 14 – 16 Μαΐου 2021 μετατίθεται η 4η διεθνής έκθεση “Verde.tec”-Τι θα γίνει με το Verde.tec Forum και τα Greek Green Awards

Στο πλαίσιο των οδηγιών για την προστασία της δημόσιας υγείας και σε συνέχεια των τελευταίων κυβερνητικών ανακοινώσεων για απαγόρευση διοργάνωσης εκθέσεων έως και τις 15 / 9 και εν αναμονή για λήψη περαιτέρω μέτρων προστασίας, η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» έλαβε την απόφαση να μεταθέσει την 4η Διεθνή Έκθεση «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» σε νέα ημερομηνία.

Τo ραντεβού των πρωτοπόρων στην κυκλική οικονομία, στις έξυπνες πόλεις και στις τεχνολογίες περιβάλλοντος, θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 16 Μαΐου 2021, στο MEC Παιανίας.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη με βαθύ αίσθημα ευθύνης και με κύριο γνώμονα την προστασία της υγείας όλων μας, εκθετών, συνέδρων, επισκεπτών και εργαζομένων.

Verde.tec Forum

Aκόμα πιο δυνατή η 4η “Verde.tec”, και στο τριήμερο φόρουμ που θα διεξαχθεί παράλληλα με την έκθεση. Εκτός από τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί  (εδώ το πρόγραμμα: http://www.verde-tec.gr/images/VERDE.TEC2021_FORUM_PROGRAM_GR.pdf) ετοιμάζονται νέες ενημερωτικές ημερίδες και workshop για να καλύψουν σχεδόν ολόκληρο το φάσμα της επικαιρότητας των πράσινων τεχνολογιών. Περισσότερα στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού, της έκθεσης Verde.tec αλλά και στην έντυπη έκδοση.

Greek Green Awards

Παρά το γεγονός πως ήδη, έχει κατατεθεί μεγάλος αριθμός υποψηφίων, για τις νεες κατηγορίες που θεσπίστηκαν για την διοργάνωση του 2020, η οποία μεταφέρεται το 2021, η διαδικασία, αναμένεται να ανοίξει και πάλι, με νέες υποψηφιότητες, από ΟΤΑ, Περιφέρειες, Συστήματα, Εταιρείες που δεν προλάβαν να συμπληρώσουν το έντυπο συμμετοχής και να αποστείλουν το υλικό συμμετοχής τους. Η τελετή απονομής των βραβείων, αναμένεται να είναι περισσότερο λαμπρή από ποτέ, με μεγάλες εκπλήξεις και προσωπικότητες που θα κάνουν την βραδιά ή τις βραδιές απονομής ακόμη πιο λαμπερές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, στείλτε τις απορίες ή τις ερωτήσεις σας στο syntax@ecotec.gr