Ημερίδα για βιομηχανικά απόβλητα

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα με θέμα την διαχείριση των βιομηχανικών στερεών αποβλήτων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δεύτερα, 4 Νοεμβρίου 2013, στο Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων-Βοιωτίας (ώρα 17.30).

Στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα συμμετάσχουν, εκπρόσωπος του ΥΠΕΚΑ, η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ Α.Ε (Διαδημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος & Οργάνωσης Διαχείρισης Απορριμμάτων Θήβας), ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης (ΣΕΒΙΑΝ).

Συντονιστής ημερίδας θα είναι ο κ. Χαράλαμπος Τσοκανής, Γεν. Δ/ντης ΔΕΠΟΘΑΘ ΑΕ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

17.30-18.00 Προσέλευση

18.00-18.20 «Η αναγκαιότητα δημιουργίας συστήματος διαχείρισης των βιομηχανικών στερεών αποβλήτων στην περιοχή της ανατολικής Στερεάς» Μάμαλης Γεώργιος-Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Τ.Ε.Ε/Τ.Α.Σ Ν. Βοιωτίας, Πολιτικός Μηχανικός

18.20-18.40 Εκπρόσωπος ΥΠΕΚΑ

18.40-19.00 «Σημασία κατάλληλων περιβαλλοντικών υποδομών στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ανάπτυξη». Κουδούνης Νικόλαος-Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) και Σκιαδάς Παναγιώτης-Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης (ΣΕΒΙΑΝ).

19.00-19.20 «Η ορθή λειτουργία των έργων και εγκαταστάσεων διαχείρισης στερεών αποβλήτων» Φίλος Γεώργιος-Μέλος ΔΣ της ΔΕΠΟΘΑΘ ΑΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων, Χημικός.

19.20-21.00 Ερωτήσεις-Τοποθετήσεις

21.00 Συμπεράσματα

Ελέγξτε επίσης

Ο θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων στην Πελοπόννησο-Εκδήλωση από το ΚΑΠΕ

Διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) με την υποστήριξη …

Τα Περιοδικά μας