Η έκθεση πραγματοποιείται στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.;

ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ INTERSOLAR NORTH AMERICA

Μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις για τις ΑΠΕ, ειδικά στον χώρο της ηλιακής ενέργειας και βιομηχανίας, θα έχει και φέτος σημαντικές παρουσίες τόσο στο εκθεσιακό, όσο και στο συνεδριακό πρόγραμμα.


Η Intersolar North America, που απευθύνεται στην αγορά της Βορείου Αμερικής, θα παρουσιάσει τις καινοτόμες (start up) και μικρομεσαίες εταιρείες.


Έπειτα από ένα επιτυχημένο ντεμπούτο στην περσινή εκδήλωση, η California Solar Energy Industries Association (CALSEIA) θα φιλοξενήσει και πάλι στο California Pavilion, εταιρείες-μέλη της από τον χώρο της ηλιακής βιομηχανίας και της αποθήκευσης ενέργειας, στην ηλιακή και την αποθήκευση βιομηχανίες.


Ένα νέο περίπτερο στην φετινή έκθεση είναι αυτό της Powerhouse Pavilion, που φιλοξενείται μια παγκόσμια θερμοκοιτίδα εταιρειών με δραστηριότητα στην ανάπτυξη ηλιακού λογισμικού, χρηματοδότησης και αποθήκευσης.


Με πάνω από 100 εκθέτες και σύμφωνα με υπολογισμούς με παρουσία τουλάχιστον 18.000 επισκεπτών η Intersolar North America που πραγματοποιείται από τις 12 ως 14 Ιουλίου του 2016, αναμένεται το πιο σημαντικό εκθεσιακό γεγονός της Αμερικής, στην ηλιακή βιομηχανία.


Το συνέδριο της Intersolar αναμένεται εξίσου σημαντικό και θα διεξαχθεί από 11 ως 13 Ιουλίου. Η έκθεση πραγματοποιείται στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.

Ελέγξτε επίσης

Συνάντηση Περιφερειάρχη Αττικής με Δήμαρχο Αθηναίων για τα απορρίμματα

Η συνάντηση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη Πραγματοποιήθηκε για θέματα …