Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήVerde Tec 2022ΓενικάΟ ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων: εκλογές για την ανάδειξη της νέας Αντιπροσωπείας, την Κυρια...

Ο ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων: εκλογές για την ανάδειξη της νέας Αντιπροσωπείας, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Ο ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων θα πραγματοποιήσει εκλογές για την ανάδειξη της νέας Αντιπροσωπείας, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, από ώρα 9:00 – 20:00.

Εκλογικά τμήματα θα υπάρχουν σε όλες τις Περιφέρειες, στις έδρες των Τμημάτων και στις έδρες Νομών που θα ανακοινωθούν έγκαιρα από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε όλη τη χώρα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και από ώρα 9.00 – 20.00 (άρθρο 11 παρ. 1).

Τα μέλη του ΣΑΔΑΣ από την Αττικής θα ψηφίσουν στα γραφεία του ΤΕΕ (Νίκης 4, Αθήνα).

Τα μέλη των Περιφερειών θα ψηφίσουν σε οποιοδήποτε από τα εκλογικά τμήματα της Περιφέρειάς τους που θα ανακοινωθούν έγκαιρα από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Προσοχή: Τα μέλη ψηφίζουν μόνο στην Περιφέρεια στην οποία ανήκουν.

Ειδικά για τα μέλη της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου (Κυκλάδες & Δωδεκάνησα) και Βόρειου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος & Σάμος), εκτός από τα εκλογικά κέντρα που θα υπάρχουν στην Περιφέρειά τους επιτρέπεται να ψηφίσουν και στην Αθήνα σε ειδική κάλπη.

Ο ΣΑΔΑΣ  ΠΕΑ σε ανακοίνωση του υπενθυμίζει πως οι συνάδελφοι που έχουν συνταξιοδοτηθεί παραμένουν ενεργά μέλη στον ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ με πλήρη δικαιώματα και βεβαίως με τα δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

[box type=”note” align=”” class=”” width=””]Πρόσκληση για μαζικής συμμετοχής

Το Δ.Σ. του ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων προσκαλεί όλους τους αρχιτέκτονες να λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες του συλλογικού τους οργάνου. Η μαζική συμμετοχή θα συμβάλει στην ενδυνάμωση του κλάδου και στην επίλυση των θεσμικών και επαγγελματικών προβλημάτων του.[/box]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ