;

Όλά για την Θέρμανση και την εξοικονόμηση

Λίγες μέρες έμειναν για τα εγκαίνια της μεγαλύτερης έκθεσης για την εξοικονόμηση ενέργειας στην Ελλάδα, η οποία φέτος διευρύνει εντυπωσιακά το αντικείμενό της και παρουσιάζεται πιο πλήρης από κάθε άλλη φορά!

Με τις συμμετοχές εκθετών και το εκδηλωμένο ενδιαφέρον κοινού να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, μπαίνουν σε τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την έκθεση “Οικονομική Θέρμανση – Ψύξη – Ενέργεια & Εξαερισμός 2014?? η οποία φέτος μας υποδέχεται από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2014,στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, ανανεωμένη και πιο πλήρης από ποτέ!
Η μόνη καταξιωμένη έκθεση για οικονομία στη θέρμανση και την εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία ήταν και η πρώτη που ??άνοιξε τα μάτια?? του ελληνικού κοινού όσον αφορά στις πιο εναλλακτικές μορφές θέρμανσης, φέτος, από νέο χώρο πια και έχοντας διευρύνει εντυπωσιακά το αντικείμενο και τις κατηγορίες εκθετών της, προσκαλεί ξανά τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες των σχετικών κλάδων ( ψυκτικούς, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κατασκευαστές, υδραυλικούς κ.ά), αλλά και εκπροσώπους ξενοδοχείων, καταστημάτων μαζικής εστίασης, γραφείων και άλλων σχετικών επιχειρήσεων, να ενημερωθούν για όλα τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, σχετικά με πιο προσιτές οικονομικά Θέρμανση, Ψύξη, Κλιματισμό, Εξαερισμό και εξοικονόμηση Ενέργειας για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.
Ορμώμενη από την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων ετών, που έχει καθιερώσει πλέον την έκθεση ως τη μεγαλύτερη έκθεση στο αντικείμενό της στη χώρα μας, η ελληνική διοργανώτρια εταιρεία Be Best εντείνει τις εργασίες για την τελειοποίηση και των τελευταίων λεπτομερειών πριν τα εγκαίνια, δεσμευόμενη για ένα ακόμα πιο άψογο αποτέλεσμα τη φετινή χρονιά.
Η έως τώρα συμμετοχή είναι θεαματικότατη, με περισσότερες από 250 επιχειρήσεις να δίνουν το παρών, αρπάζοντας την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την έκθεση για να προβάλουν τα προϊόντα τους άμεσα και αποτελεσματικά και, με περισσότερους από 40.000 επισκέπτες να αναμένονται, αναζητώντας λύσεις για μερικά από τα μεγαλύτερα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητάς τους.
Τα καλά νέα είναι ότι αυτές οι λύσεις υπάρχουν. Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι πλέον όλοι ξέρουν πού να τις βρουν!

ΜΟΝΟ στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2014, στην Έκθεση “Οικονομική Θέρμανση – Ψύξη – Ενέργεια & Εξαερισμός 2014??!

Έκθεση “Οικονομική Θέρμανση – Ψύξη – Ενέργεια & Εξαερισμός 2014??
Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Palace, Μαρούσι
26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2014

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 14:00 – 21:00
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 10:00 – 21:00
Kυριακή 28 Σεπτεμβρίου 10:00 – 21:00
Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 11:00 – 21:00

*H είσοδος, το parking και η μεταφορά στον χώρο της Έκθεσης από τον σταθμό Νερατζιώτισσα θα είναι δωρεάν

Ελέγξτε επίσης

Ελλάδα: Καταδίκη για Natura και βιοποικιλότητα-Το χρονικό της απόφασης

Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, στην απόφαση της αναφέρει τα εξής: 1)  Η Ελληνική Δημοκρατία, …