Στη Νέα Σμύρνη δύο απορριμματοφόρα για τα βιοαπόβλητα

Η Περιφέρεια Αττικής παρέδωσε σύγχρονα οχήματα και κάδους για την συλλογή των βιοαποβλήτων καθώς και κυτίων εσωτερικής ανακύκλωσης. Ο δήμαρχος της πόλης, κ. Σταύρος Τζουλάκης παρέλαβε από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη τα 2 οχήματα και τον εξοπλισμό, ενώ για άλλη μια φορά, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του δήμου αλλά και της Περιφέρειας.

 

Ο κ. Γ. Πατούλης παραδίδει ο ίδιος προσωπικά τον εξοπλισμό ενώ τα στελέχη των δύο φορέων συζητούν πάντα τις λεπτομέρειες για την οργάνωση της διαχέιρισης των βιοαποβλήτων:  «Καθημερινά προσθέτουμε άλλον ένα σημαντικό κρίκο στην προσπάθεια να βάλουμε την Αττική σε μία νέα σύγχρονη εποχή, στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκης, ενώ στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Β. Κόκκαλης, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τομέα Δήμητρα Νάνου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Γιώργος Κρικρής.

Δηλώσεις:

Δήμαρχος Ν. Σμύρνης Στ. Τζουλάκης

 

«Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη, την κα Νάνου και τον κύριο Κόκκαλη για την προσφορά των δύο απορριμματοφόρων που θα συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια για την ενίσχυση της ανακύκλωσης εδώ στο δήμο της Νέας Σμύρνης. Εμείς είμαστε πρωτοπόροι στην ανακύκλωση αλλά με τη βοήθεια του Περιφερειάρχη με αυτά τα δύο υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα, θα μπούμε μπροστά. Θέλω λοιπόν για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω για την προσφορά τους και να επισημάνω ότι η Περιφέρεια δεν είναι κοντά σε όλους τους δήμους -και όχι μόνο στη Ν. Σμύρνη- μόνο με τα απορριμματοφόρα, αλλά σε πολλούς τομείς και σε όλα τα επίπεδα. Να είστε καλά και ευχαριστώ πολύ»

.

Για άλλη μια φορά, ο Περιφερειάρχης τόνισε το στόχο του, τη δημιουργία μιας «Πράσινης Περιφέρειας» για τους πολίτες, και διαβεβαίωσε πως ήδη βλέπουμε τα αποτελέσματα της ανακύκλωσης, και η προσπάθεια θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς, «μένοντας συνεπείς στις δεσμεύσεις μας» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης, ο οποίος χαρακτήρισε τους ΟΤΑ ως πολύτιμους συνεργάτες σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

 

 

Ελέγξτε επίσης

Αγρίνιο: Λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων

Το “Υποέργο 1: Κατασκευή Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων και Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων εντός του ΧΥΤΑ 2ης …

Τα Περιοδικά μας