Στις 17-19 Μαρτίου 2023 η 5η διεθνής έκθεση Verde.tec!

Το απόλυτο σημείο συνάντησης για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις επιστρέφει ξανά το 2023 ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα!

Οι προετοιμασίες για τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση της χώρας για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς η 5η διεθνής έκθεση Verde.tec θα πραγματοποιηθεί στις 17 έως τις 19 Μαρτίου 2023 στο MEC Παιανίας.

Η 5η διοργάνωση έρχεται να επισφραγίσει και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχία που γνωρίζει η έκθεση σταθερά και δυναμικά από το 2017. Εκθέτες προηγούμενων ετών παγιώνουν τη στήριξή τους στη διοργάνωση με την ανανέωση της συμμετοχή τους, ενώ η Verde.tec κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης περισσότερων μεγάλων εταιρειών του χώρου, που αποφάσισαν να λάβουν μέρος για πρώτη φορά το 2023, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητα των συμμετοχών.

Η εντυπωσιακή επιτυχία, άλλωστε, της 4ης Verde.tec και η απόλυτη ικανοποίηση εκθετών, επισκεπτών και συνέδρων συνέβαλαν καθοριστικά, ώστε οι άνθρωποι του κλάδου να μιλάνε για την έκθεση που άλλαξε τα δεδομένα στον κλάδο, και πλέον αποτελεί το σταθερό τους ραντεβού από το οποίο δεν πρέπει να λείπει κανείς!

Verde.tec Forum

Καθώς οι εξελίξεις στον τομέα του περιβάλλοντος τρέχουν με ταχείς ρυθμούς, το 5ο τριήμερο Verde.tec Forum προετοιμάζεται για να καλύψει κάθε πτυχή του. Εταιρείες, φορείς από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, επιστήμονες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και, φυσικά, η πολιτεία και η τοπική αυτοδιοίκηση προετοιμάζουν ήδη τις εκδηλώσεις τους, με το προηγούμενο ρεκόρ των 220 ομιλητών και των 32 ημερίδων και workshop να θεωρείται δεδομένο ότι θα καταρριφθεί.

Greek Green Awards

Παράλληλα, προετοιμάζεται και η γιορτή του περιβάλλοντος, τα Greek Green Awards, με στόχο να βραβεύσουν οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος. Η επιλογή των φορέων που θα βραβευτούν γίνεται από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή.

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν ως εκθέτες:

– Περιφέρειες, Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων, Δήμοι, Αναπτυξιακοί Σύνδεσμοι, ΔΕΥA, ΦΟ.Δ.Σ.Α.

Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς:

– Αποκατάσταση Περιβάλλοντος – Τεχνολογίες αιχμής & εξοικονόμηση ενέργειας

– Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

– Φωτοβολταϊκά συστήματα

– Ανακύκλωση προϊόντων και υλικών

– Διαχείριση φυσικών πόρων

– Διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων

– «Πράσινη» βιομηχανία, μηχανήματα, εργαλεία & εξοπλισμός

– Ηλεκτροκίνηση

 

Οι κατηγορίες επισκεπτών είναι οι ακόλουθες:

– Στελέχη, μηχανικοί και τεχνικοί: Περιφερειών, ΟΤΑ, ΔΕΥΑ, ΦΟ.Δ.Σ.Α., της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, εμπορικών επιχειρήσεων, κατασκευαστικών εταιρειών, ξενοδοχειακών μονάδων, μεταφορών, Logistics.

– Υπεύθυνοι τεχνικών υπηρεσιών των δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων

– Αρχιτέκτονες

– Εργολήπτες

– Μελετητές

– Επενδυτές σε ΑΠΕ

– Αντιπρόσωποι και έμποροι από όλη την Ελλάδα

– Ξένες αντιπροσωπίες

– Ιδιώτες που ενδιαφέρονται για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, βιολογικών καθαρισμών και συστημάτων ποιότητας νερού ή εξοικονόμησης ενέργειας στα ακίνητά τους.

 

Ελέγξτε επίσης

Τιμητικό βραβείο Verde.tec στην κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου

Από το 2007, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, από την Αμερική, η δικηγόρος κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου, …

Τα Περιοδικά μας