Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΠΕΑιολικάΣυνεχίζεται για τελευταία εβδομάδα ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας: Φωτογραφίζοντας τον ΑΝΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται για τελευταία εβδομάδα ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας: Φωτογραφίζοντας τον ΑΝΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας – Global Wind Day, 15 Ιουνίου 2023, η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας ΕΛΕΤΑΕΝ διεξάγει διαγωνισμό φωτογραφίας.

Στον διαγωνισμό που έχει αναδείξει σημαντικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μπορεί να συμμετέχει: Οποιοσδήποτε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης φωτογράφος με αγάπη για την αιολική ενέργεια.

Προθεσμία υποβολής: Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023

Το θέμα της κάθε φωτογραφίας – συμμετοχής πρέπει να έχει άμεση σχέση με τις σύγχρονες ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα και να εντάσσεται σε μια από τις ακόλουθες θεματικές κατηγορίες:

-Κατηγορία 1: η Ανεμογεννήτρια στο τοπίο – το τοπίο της Ανεμογεννήτριας

-Κατηγορία 2: Ανεμογεννήτριες, Ανάπτυξη και Απασχόληση στην Ελλάδα

-Κατηγορία 3: Ανεμογεννήτριες στον Ελληνικό χώρο από ψηλά (αεροφωτογράφιση)

Περισσότερες πληροφορίες για τις κατηγορίες, τα ελάχιστα τεχνικά χαρακτηριστικά των φωτογραφιών, τον τρόπο συμμετοχής, τα κριτήρια αξιολόγησης και άλλες λεπτομέρειες έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του διαγωνισμού στο δικτυακό τόπο της ΕΛΕΤΑΕΝ.

Εκεί έχει διαμορφωθεί ο ειδικός χώρος μέσω του οποίου οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν (upload) τις φωτογραφίες τους.

Μπορείτε να τον επισκεφθείτε μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://contest.eletaen.gr/

Μεταξύ όλων των συμμετοχών και στις τρεις θεματικές κατηγορίες θα επιλεγεί η καλύτερη φωτογραφία που θα λάβει ως βραβείο χρηματικό έπαθλο και ένα μικρό τεχνούργημα. Χρηματικά έπαθλα και βραβεία θα λάβουν και οι καλύτερες φωτογραφίες από κάθε μια από τις δύο άλλες κατηγορίες (στις οποίες δεν θα ανήκει η νικήτρια φωτογραφία).

Η φωτογραφία της ανάρτησης είναι από αιολικό πάρκο του Παναχαϊκού, η οποία ήταν η νικητήρια του περσινού φωτογραφικού διαγωνισμού της ΕΛΕΤΑΕΝ.

Κατεβάστε πιο αναλυτικές πληροφορίες σε pdf ΕΔΩ

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού ΕΔΩ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ