Συνεχίζεται η ψηφιακή έκδοση της Ecomondo και της Key Energy

Η διαδικτυακή αγορά της Ecomondo και της Key Energy με τις εταιρείες που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα του Ιταλικού Εκθεσιακού Ομίλου συνεχίζεται έως τις 15 Νοεμβρίου. Με περίπου 350 αγοραστές, από την Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία, και την Αυστραλία.

Συνολικά 400 εταιρείες αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ψηφιακή έκθεση, που αντικατέστησε την επιτυχημένη έκδοση της «ζωντανής» Ecomondo. Πάνω από 500 ώρες επιστημονικών συνεδρίων δίνουν μια ευκαιρία για αύξηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και άνοιγμα σε νέες αγορές.

Από την ψηφιακή πλατφόρμα (μετά την εγγραφή στους ιστότοπους https://en.ecomondo.com και https://en.keyenergy.it), μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα των εκθετών, να οργανώσετε συνομιλίες και κλήσεις μαζί τους και να προγραμματίσετε επαγγελματικές συναντήσεις.

Επίσης είναι δυνατό να εξερευνήσετε τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, να κατεβάσετε φύλλα τεχνικών προδιαγραφών και να παρακολουθήσετε βίντεο παρουσίασης, αλλά και να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

 

Περισσότερα:

https://en.ecomondo.com και https://en.keyenergy.it

Τα Περιοδικά μας