Τα αντιπλημμυρικά της Νέας Φιλαδέλφειας στο προσκήνιο

Τα αντιπλημμυρικά της Νέας Φιλαδέλφειας στο προσκήνιο

Στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας,  Γ. Βούρο, τέθηκε το θέμα της εργασιών του γηπέδου της ΑΕΚ που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και τα σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα καθώς επίσης και προτάσεις του Δήμου για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών της πόλης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που προέκυψε, κατά την διάρκεια της συνάντησης, με γρήγορες ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την έναρξη των αντιπλημμυρικών έργων, ενώ ο κ. Βούρος αναφέρθηκε στη γέφυρα Βρυούλων, επισημαίνοντας πως οι διαβρώσεις που έχουν προκληθεί χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων για την προστασία των πολιτών.

Ο Περιφερειάρχης διαμήνυσε στον κ. Βούρο πως ήδη έχει συνεννοηθεί με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας προκειμένου να γίνει άμεσα δημοπράτηση έργων φωτισμού και ανάπλασης της γέφυρας.

«Είναι προτεραιότητα καθώς αφορά την ασφάλεια των πολιτών και σε αυτά τα ζητήματα δεν χωρούν χρονοτριβές», τόνισε o Περιφερειάρχης. Επιπρόσθετα συζητήθηκε το αίτημα του Δημάρχου να αξιοποιηθεί ελεύθερη έκταση του Δήμου για την κατασκευή ΚΑΠΗ.

 

Ελέγξτε επίσης

Ανέπαφες διαβάσεις, εξοπλισμός για οδική ασφάλεια και βιώσιμη μετακίνηση

Αυτό το τρίπτυχο υποστηρίζει η Περιφέρεια Αττικής με μια ακόμη δράση, αυτή τη φορά έξω …

Τα Περιοδικά μας