«ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»: Έκτακτη εκπομπή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Μιλούν Κ. Αραβώσης και Α.Σδούκου

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Στις 18:15 η εκπομπή θα κάνει «πρεμιέρα» στο Youtube και στη συνέχεια θα μπορεί ο τηλεθεατής να την παρακολουθήσει στην ιστοσελίδα του Web Tv της ΤPress https://tpresswebtv.gr/.

Μιλούν για την Ημέρα αλλά και για τις δράσεις του Υπουργείου, ο Γενικός Γραμματέας Δασών και η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών.

Με τις δύο συνεντεύξεις, που δίνουν ειδήσεις, η εκπομπή ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, περιγράφει την εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, σχετικά με την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και την ενέργεια που ήδη βρίσκεται σε φάση μετάβασης προς τις ΑΠΕ.

Αυτές είναι και οι δύο όψεις του αρμόδιου υπουργείου για θέματα πράσινης πολιτικής στην Ελλάδα (Υπουργείο Περιβάλλοντος, με έμφαση και στην προστασία των δασών μας, και Ενέργειας, με έμφαση στην μετάβαση προς μιαν οικονομία που βασίζεται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας)

Οι νέες τεχνολογίες, οι εφαρμογές της νέας νομοθεσίας, η προστασία από τις δασικές πυρκαγιές, η προώθηση της ηλεκτροκίνησης, το νομοθετικό πλαίσιο για τις ΑΠΕ και το φιλόδοξο σχέδιο για την αναδάσωση στη χώρα μας, αλλά και οι τελευταίες ενεργειακές εξελίξεις λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ελέγξτε επίσης

Δευτέρα 9 Μαίου: Η εκπομπή Τεχνολογίες Περιβάλλοντος είναι αφιερωμένη στα βιοαπόβλητα και την Διαλογή στη Πηγή

Δείτε σήμερα στο Tpress Web TV: «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» με το Μιχάλη Σταθακόπουλο στις 18:15 πατώντας …

Τα Περιοδικά μας