Το κινητό σημείο ανακύκλωσης και στον αγώνα “NoFinish Line”

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής ο φιλανθρωπικός αγώνας 100 ωρών “NoFinish Line” ο οποίος ξεκίνησε στις 25 Μαΐου στην Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας διεξάγεται με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής ολοκληρώνεται την Κυριακή  29 Μαΐου, κι και συμμετέχει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Πρόκειται για έναν φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνεται για 6η χρονιά στη χώρα μας από τη διεθνή Οργάνωση φιλανθρωπικών δράσεων για το παιδί “NoFinish Line International”.

Μπροστά απο το κινητό πράσινο σημείο της Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Πατούλης )στο κέντρο) και ο δήμαρχος Βριλισσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης (στα δεξιά)

Στο σημείο έναρξης του αγώνα βρισκόταν και το Κινητό Πράσινο Σημείο (βαν) της Περιφέρειας Αττικής. Υπεύθυνοι του προγράμματος ενημερώνουν για τα οφέλη του της ανακύκλωσης και για τις δράσις της Περιφέρειας. Ο Γ. Πατούλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Αττικής σε περιβαλλοντικά θέματα  και τη διαχείριση των απορριμμάτων υπογράμμισε ότι «είναι ανάγκη να συμβάλλουμε όλοι μας στη διαμόρφωση μιας περιβαλλοντικής συνείδησης, με στόχο να κληροδοτήσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον στις επόμενες γενιές». «Αυτό δεν μπορεί να γίνει εάν δεν συστρατευθούμε και αν δεν ευαισθητοποιηθούμε στο θέμα της “πράσινης” συνείδησης και της οικολογίας. Όλες οι δράσεις μας και τα προγράμματα της Περιφέρειας είναι προσαρμοσμένα προς αυτή την κατεύθυνση».

Τα χιλιόμετρα που θα κάνουν καταγράφονται μέσω beeper και μετατρέπονται σε ευρώ, τα οποία φέτος, όπως ανακοίνωσε και η Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου κατά την έναρξη του αγώνα, θα διατεθούν για την ενίσχυση του ξενώνα που θα εγκαινιαστεί σύντομα με στόχο τη φιλοξενία μητέρων και παιδιών, προσφύγων από την Ουκρανία.

 

Ελέγξτε επίσης

Ανάπλαση και αντιπλημμυρικά έργα στο Κερατσίνι-Και εξοπλισμός βιαποβλήτων στο δήμο

Συνάντηση εργασία πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης με τον δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. …

Τα Περιοδικά μας