ʼλλη μια σημαντική εκθεσιακή και συνεδριακή πρωτοβουλία από την «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press».

VERDE.TEC: Έκθεση – ώθηση για Ενέργεια, Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, Καινοτομία & Start ups

Ένα νέο αίτημα της αγοράς τολμά να προετοιμάσει η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» μετά την αναμφισβήτητη επιτυχία της διεθνούς έκθεσης Ηλεκτρολογικού Υλικού & Φωτισμού “Elec.Tec”. Είναι η νέα διεθνής έκθεση “Verde.Tec” που έρχεται να παρουσιάσει Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, Ενέργεια, Καινοτομία, και φυσικά Start ups που απευθύνονται στην αποκαλούμενη «κυκλική οικονομία».


Ύστερα από συστηματική έρευνα στην αγορά, επαφές με επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών αλλά και αναλυτικές διαβουλεύσεις με τις διοικήσεις φορέων του χώρου, η “Verde.Tec” θα διοργανωθεί στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC), στην Παιανία από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου 2017.


Έχοντας την εμπειρία προετοιμασίας και πραγματοποίησης της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης τεχνολογιών περιβάλλοντος στα Βαλκάνια επί σειρά ετών, η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσει ένα νέο εκθεσιακό θεσμό που έρχεται να δώσει νέα ώθηση στην αγορά.


Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αξιοποίηση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας, την παροχή ενέργειας, την ανακύκλωση, τη διαχείριση αποβλήτων, την οικολογική δόμηση, την αποκατάσταση περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις εναλλακτικές τεχνολογίες έρχονται να δώσουν το στίγμα ενός κλάδου που έχει τη δυνατότητα να επιβοηθήσει κάθε προσπάθεια επιστροφής στην Ανάπτυξη.


Στις κρίσιμες οικονομικές εποχές που βιώνει η Ελλάδα, ζητούμενο για την αγορά αποτελεί η διερεύνηση διόδων που θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές στον κλάδο, θα επιβεβαιώσουν νέες συνεργασίες και θα δώσουν το νέο πλαίσιο εξωστρέφειας με συνέργειες και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Προνομιακό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια θα έχουν εταιρείες και οργανισμοί που προωθούν την καινοτομία, νεοφυείς επιχειρήσεις και όσοι προωθούν start ups που ανταποκρίνονται στο τρίπτυχο «Επιχειρηματικότητα – Τεχνολογία – Ανάπτυξη».


Ήδη εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τη “Verde.Tec”, ενώ σε πολύ σύντομο διάστημα θα ανακοινωθούν οι πρώτες αιγίδες και το περιεχόμενο του “Verde.Tec Forum” , ένα τετραήμερο συνεδριακό πανόραμα στο οποίο θα συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον ιδιαίτερα για τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Στην νέα διεθνή έκθεση “Verde.Tec” για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος που διοργανώνεται στο MEC από τις 2 ως τις 5 Μαρτίου 2017 θα συμμετέχουν εκθέτες, οι εταιρείες των οποίων δραστηριοποιούνται στις εξής κατηγορίες:


 Αποκατάσταση περιβάλλοντος – Τεχνολογίες αιχμής & Εξοικονόμηση ενέργειας.

 Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

 Κατασκευές και επισκευές κτηρίων.

 Ανακύκλωση προϊόντων και υλικών.

 «Πράσινη» Βιομηχανία, μηχανήματα, εργαλεία & εξοπλισμός.

 Υπηρεσίες & Τεχνολογίες Διαχείρισης Εφοδιασμού.

 Αυτοκινούμενα οχήματα & μηχανήματα.


Οι κατηγορίες επισκεπτών είναι οι ακόλουθες:


 Στελέχη, μηχανικοί και τεχνικοί των ΟΤΑ, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων, των κατασκευαστικών εταιριών, των ξενοδοχειακών μονάδων, των Μεταφορών, των Logistics.

 Υπεύθυνοι των τεχνικών υπηρεσιών των δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων.

 Αρχιτέκτονες.

 Εργολήπτες.

 Επενδυτές σε ΑΠΕ.

 Μελετητές.

 Αντιπρόσωποι και έμποροι από όλη την Ελλάδα.

 Ξένες αντιπροσωπείες.

 Ιδιώτες που ενδιαφέρονται για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, βιολογικών καθαρισμών και συστημάτων ποιότητας νερού ή εξοικονόμησης ενέργειας στα ακίνητά τους.


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
«ECOTEC»

«Logistics & Management»

«Εργοταξιακά Θέματα»

«Car & Truck».

«Μετάδοση Ισχύος»

«Ηλεκτρολόγος»Ελέγξτε επίσης

ΕΟΑΝ για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων

Στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή καμπάνια για την ανακύκλωση, την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (EWWR), 21-29 Νοεμβρίου …