Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕιδήσειςΞεκινά το μεγάλο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics 23-24 Σεπτεμβρίου-Το Σάββατο το πάνελ γι...

Ξεκινά το μεγάλο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics 23-24 Σεπτεμβρίου-Το Σάββατο το πάνελ για τις πράσινες μεταφορές

Το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας διεξάγεται στις 23-24 Σεπτεμβρίου 2022, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στην Αθήνα. Με κορυφαίους ομιλητές, το συνέδριο θα διερευνήσει όλα τα κρίσμα ζητήματα στις μεταφορές και την εφοδιαστική αλυσίδα. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και του ΣΕΒ.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του διήμερου συνεδρίου.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]Ειδικά, το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 7ο Πάνελ, με τίτλο «Αειφορία & εφοδιαστική αλυσίδα: Fit for 55». Οι ομιλητές:

Συντονιστής: Μιχάλης Σταθακόπουλος, Δημοσιογράφος-Αρχισυντάκτης περιοδικό Ecotec

Bέλια Κουβέλη, Supply Chain Director | FrieslandCampina Hellas
Δημήτρης Μποσνίδης, GR/CY Logistics Manager | Coca Cola 3E
Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Managing Director | PTL
Bασίλης Πυρομάλης, Customer Supply Chain Manager | NESTLE[/box]

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας θα είναι τα περιοδικά Logistics & Management και Car & Truck, καθώς και η T-Press, η οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνεται στους εκθέτες του συνεδρίου.
To WEB TV της Τ Press, θα εκπέμψει live και τις δύο ημέρες του συνεδρίου, με μίνι συνεντεύξεις από τον χώρο της σημαντικής διοργάνωσης.

Δηλώσεις

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL), Δρ Βασίλειος Ζεϊμπέκης
Πρόεδρος ΔΣ, αναφορικά με το συνέδριο, δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής, σε μήνυμα του:

«Η ΕEL μέσα σε αυτό το ιδιαίτερο και απαιτητικό οικοσύστημα συνεχίζει πιστά να προάγει την επιστήμη των Logistics, να παράγει γνώση μέσω των πανελλήνιων ερευνών που εκπονεί, να χαρτογραφεί νέες βέλτιστες πρακτικές στη διοίκηση της εφοδιαστικής αλυσίδας και να ενημερώνει τα μέλη της για όλες τις εξελίξεις στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσα από στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες.
Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, ο τομέας της εφοδιαστικής αλυσίδας διαφαίνεται να λαμβάνει τη θέση που του αξίζει, όχι μόνο στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της κυβέρνησης, αλλά και στην ίδια την κοινωνία. Τα logistics και γενικότερα η διαχείριση αλυσίδων εφοδιασμού, βρίσκονται στο προσκήνιο των μεγάλων συμφωνιών και επενδύσεων αναφορικά με τις υποδομές της χώρας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ