Αντιπλημμυρικά έργα στην Κοινότητα Παπάγου-Προστασία από φυσικές καταστροφές

Πρόκειται για υποέργο του μεγάλου έργου «Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων σε περιοχές υψηλού κινδύνου πλημμύρας στην Περιφέρεια Αττικής» που θα κατασκευαστεί με πόρους του Ταμείου, το οποίο μεταφέρθηκε από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στο ειδικό αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Την απόφαση χρηματοδότησης για την κατασκευή έργων αποχέτευσης ομβρίων στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, ύψους 1.5 εκ. ευρώ με πόρους από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και η Γενική Διευθύντρια του Ταμείου Δ. Ασημάκη

Δηλώσεις

«Εν προκειμένω μιλάμε για έργα αντιπλημμυρικά που σχετίζονται με την ασφάλεια των πολιτών, άρα αυτή η συμβολή του Ταμείου, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.  Σ΄ αυτό το πλαίσιο υπογράψαμε-συνομολογήσαμε να δοθεί πάνω από ενάμισι εκατομμύριο ευρώ, για την κατασκευή έργων αποχέτευσης ομβρίων στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης.

Από την πλευρά της η Γενική Διευθύντρια Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Δ. Ασημάκη δήλωσε:

«Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων διαχρονικά είναι αρωγός στα θέματα ανάπτυξης της χώρας, ειδικότερα μέσω των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης A’ και B’ βαθμού. Βρισκόμαστε εδώ στην ευχάριστη θέση να συνομολογήσουμε με την Περιφέρεια, τη χρηματοδότηση ενός μεγάλου επενδυτικού έργου, για τα αντιπλημμυρικά έργα του δήμου Παπάγου»

 

 

 

 

 

 

Ελέγξτε επίσης

Ανέπαφες διαβάσεις, εξοπλισμός για οδική ασφάλεια και βιώσιμη μετακίνηση

Αυτό το τρίπτυχο υποστηρίζει η Περιφέρεια Αττικής με μια ακόμη δράση, αυτή τη φορά έξω …

Τα Περιοδικά μας