Ενεργειακή αναβάθμιση σε ναυτική βάση: Μεγάλη χορηγία της Europa

Στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, η εταιρεία Europa, προχώρησε σε δωρεά όλων των υλικών για την αντικατάσταση κουφωμάτων. Η ενέργεια αυτή αφορούσε την προκεχωρημένη Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου (ΠΝΒΚ) στην Κρήτη. Στόχος ήταν η ποιοτική και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου διαμονής του προσωπικού της βάσεως.

Η διοίκηση του Πολεμικού μας Ναυτικού ευχαρίστησε την Europa σε ειδική τελετή που πραγματοποίησε, όπου απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην Διευθύνουσα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της Europa κ. Ανούς Κ. Τζιρακιάν, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ.

Η χορηγία στο Πολεμικό Ναυτικό έρχεται σαν συνέχεια της μεγάλης χορηγίας που πραγματοποίησε η Europa στο στράτευμα και κατά την περίοδο της κρίσεως στον Έβρο το 2020.

Στην περίοδο της κρίσεως του περσινού Φεβρουαρίου, η Europa χορήγησε υλικά για την δημιουργία του φράχτη αποτροπής διέλευσης παρανόμως εισερχομένων ατόμων στην επικράτεια μήκους 6 χιλιομέτρων.

Ελέγξτε επίσης

KYA για την ενεργειακή αναβάθμιση με έκπτωση από το φόρο εισοδήματος

Τα Υπουργεία Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εξέδωσαν της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ Α.1090/16-04-2021, ΦΕΚ …

Τα Περιοδικά μας